Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ackermans laat tussentijdse oplevingen zien binnen de zijwaartse fase.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:+
Slotkoers:138,50
Steun:134,40
Weerstand:144,10
Steun 2:132,60
Weerstand 2:155,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Ackermans heeft een serie met lagere toppen afgebroken, hierdoor komt Ackermans er wat beter bij te liggen. Voor een nieuwe technische verbetering is een doorbraak boven weerstand 144,10 (gevormd op 3 december 2018) noodzakelijk. Bij een daling onder steun 134,40 (bodem van 8 april) zal het technische beeld van Ackermans verzwakken.


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD verbetert op korte termijn (stijgt, maar nog beweegt onder 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De neerwaarts gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Ackermans & van Haaren

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord