Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

MDxHealth valt terug richting de steun 1,40.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:-
Slotkoers:1,44
Steun:1,40
Weerstand:1,67
Steun 2:1,22
Weerstand 2:2,12

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • MDxHealth beweegt zijwaarts. Er ligt steun rond1,40 (bodem van 2 april) en weerstand rond 1,67 (gevormd op 19 februari). Omdat er lagere koerspieken zichtbaar zijn, adviseren we bij MDxHealth voorzichtig te blijven. De verkoopdruk is nog niet uit de markt.


 • De money flow, die van de beursomzetten wordt afgeleid, vlakt wat af. Dit geeft aan dat er geen nieuw kapitaal meer in de markt komt.


 • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers extreem ver onder de lange termijn gemiddelde waarde staat. Dit kan erop duiden dat de koers te ver doorschiet. De 200-dagenlijn is in het midden van deze grafiek weergegeven door de 'horizontale' zwarte lijn. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 13:50 Danaher beweegt in een krachtig stijgende trend.
 2. 13:50 Danaher beweegt in een krachtig stijgende trend.
 3. 09:31 AEX-index

Gerelateerd

MDxHealth

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. MDxHealth 0,773 16:12
  -0,011
  -1,40%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare