Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kiadis Pharma test de weerstand 9,64 aan de bovenzijde van de neutrale trading range.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:+
Slotkoers:10,02
Steun:8,56
Weerstand:9,64
Steun 2:7,00
Weerstand 2:15,66

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Kiadis Pharma fluctueert binnen een horizontaal koerspatroon met steun op 8,56 (bodem van 15 februari) en weerstand op 9,64 (gevormd op 1 februari). De uitbraak buiten de neutrale bandbreedte zal meer duidelijkheid geven omtrent het verdere koersverloop. Na een uitbraak boven weerstand 9,64 wordt 15,66 het volgende opwaartse koersdoel.


 • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


 • De MACD geeft op korte termijn een positief signaal (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De neerwaarts gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Kiadis Pharma

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 09:25 Pharming
 2. 02 jul Amgen maakt een pas op de plaats.
 3. 02 jul Amgen maakt een pas op de plaats.

Gerelateerde instrumenten

 1. Kiadis Pharma 1,420 11:45
  +0,004
  +0,28%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare