Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Het technische plaatje van TKH verpietert.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:41.28
Steun:38.16
Weerstand:51.00
Steun 2:37.78
Weerstand 2:74.00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • TKH is onder de laatste koersbodem gezakt waarmee het technische plaatje verder verzwakt. Eerder al werd de opgaande trend verlaten. TKH ligt er technisch bezien niet sterk bij nu er een lagere top op de grafiek zichtbaar is Dit geeft verkoopdruk aan. Verdere koersdaling mag op de korte termijn worden verwacht richting steun 38,16 (bodem van 27 februari 2017). Weerstand ligt op 51,00 (top van 28 augustus 2018). Na een doorbraak onder steun 38,16 wordt 37,78 het volgende neerwaartse koersdoel.


 • De money flow, die van de beursomzetten wordt afgeleid, vlakt wat af. Dit geeft aan dat er geen nieuw kapitaal meer in de markt komt.


 • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Gerelateerd

TKH Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 21 feb Bouygues
 2. 21 feb US T Bond (30yr)
 3. 21 feb Zoekt naar richting

Gerelateerde instrumenten

 1. TKH Group 48,320 21 feb
  -0,380
  -0,78%