Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Snugger
0
Je gelooft toch zelf niet dat IEX Premium, of IEX in het algemeen, een bodem ziet, laat staan kan voorspellen.., ?
OCI is inmiddels al een verkooptip geworden hoor….
Erny
1
Geen land wil nog Duitse auto's importeren, want bah vies. Hoewel uiteraard de fabrikanten zelf daar schuldig aan zijn, heeft vooral de regering daar een flinke bijdrage aan geleverd door het om zeep helpen van deze industrie middels het opleggen van idiote normen en het heffen van miljardenboetes, waarmee overigens niks zinvols wordt gedaan. Al het geld wordt uit de economie getrokken en geïnvesteerd in niets. Opgeofferd aan klimaatgekte of ter aanvulling van de uitkeringskas. Geen wonder dat naast Frankrijk nu ook Duitsland gaat instorten. De rest volgt uiteraard vanzelf en daar krijgen de opkomende "fascistische" partijen dan weer de schuld van.
noos
1
Een verhaal over een domme, gewelddadige, oneerlijke volks"sport" hoort hier niet thuis.
Marcel
0
Houd nu toch eens een keer op met die belegen Nederland/Duitse sentimenten. Dit is het niveau van "daar moet een piemel in".
Ik verwacht van representanten van deze site een volwassen inbreng.
pietje-2005
0
Hou maar eens in de gaten hoe sentiment piekt bij een wedstrijd tegen Belgie of Duitsland; dat zijn oude en continue vernieuwende emoties omdat het nu eenmaal buurlanden zijn, en er menig robbertje mee uitgevochten is.
Volwassen genoeg, denk ik, dat spelletje, gezien de belangen die ermee gemoeid zijn, buiten de sportieve emoties.
ffff
0
Tja, die Duitse automobielindustrie..... En vooral die Duitse families die daar al 60, 70 jaar in zitten. De families Piëch en Porsche.

Toch even melden dat nog maar twee weken geleden de familie Piëch voor een bedrag rond de 100 miljoen Euro aandelen VW bijkocht.

Nu weet ik ook wel dat families die al jarenlang in het bestuur van Volkswagen EN van Porsche zitten ook niet alles kunnen weten, maar ik vind het toch de moeite waard om het even te melden.

Peter


P.S. Nico, dank voor de uitvoerige up-date bij Heijmans.
B_B_B
0
Nico,

Quote uit bovenstaande: "vermogensbeheerders die u straks een juichend rapport toesturen over hun prestaties in 2019 mag u rustig fijntjes herinneren aan de kille oktober- en decembermaand van vorig jaar.".

Precies dat is wat ik dacht toen ik vanmiddag een zelf-op-de-borst-kloppend overzicht in het IEX magazine las over de rendementen van de portefeuilles. Ondanks een (op zich mooi) herstel in het laatste kwartaal is de performance op de IEX portefeuilles in mijn ogen dramatisch slecht.

Ik wilde je er -naar aanleiding van je eigen advies-(met een knipoog) maar even aan herinneren...
Jeroentje-2018
0
Hi Nico,

Goed verhaal, onderbouwd en uitgediept. Chapeau! Ben best benieuwd naar the story omtrent Heijmans. Koers is inmiddels meer aantrekkelijk geworden en mogelijk rond deze niveaus interessant for the long run, of zijn we te vroeg? Any way, we gaan 't zien.

Groet,
Jerom.
Snugger
0
quote:

Jeroentje-2018 schreef op 24 mrt 2019 om 19:45:


Hi Nico,

Goed verhaal, onderbouwd en uitgediept. Chapeau! Ben best benieuwd naar the story omtrent Heijmans. Koers is inmiddels meer aantrekkelijk geworden en mogelijk rond deze niveaus interessant for the long run, of zijn we te vroeg? Any way, we gaan 't zien.

Groet,
Jerom.

Op alle drie de bouwers kun je wel een turbo short aankopen hoor.. Bijkomstig voordeel van ze allen in éen grafiekje plaatsen, maakt het overzichtelijk!
Sj07
0
Dat gezeik over het voetbal gedeelte, neem lekker wat azijn bij het ontbijt morgen als je wilt.
noos
0
quote:

Sj07 schreef op 24 mrt 2019 om 23:19:


Dat gezeik over het voetbal gedeelte, neem lekker wat azijn bij het ontbijt morgen als je wilt.


Azijn, wat origineel! Helemaal zelf verzonnen? Knap hoor! Voor een lagere levensvorm met een IQ van een dode koe.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Nico Inberg

Sinds 1 juni 2016 is Nico Inberg verbonden aan IEX. Inberg heeft ruim twintig jaar ervaring op de beurs als voormalig partner van handelshuizen Optiver en Cebulon. Inberg is te volgen op Twitter: @...

Meer over Nico Inberg

Recente columns van Nico Inberg

  1. 23 okt Winstwaarschuwing Brunel
  2. 22 okt Randstad: Barometer economie
  3. 17 okt NSI: Winstverwachting omhoog 1

Gesponsorde links