Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: BRIC house

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ping ping foetsie 15 mei 2009 13:05
    Helemaal mee eens, een correctie is waarschijnlijker. Wat hard omlaag/omhoog gaat gaat ook weer.... Ik ben het wel met de ondertoon eens, maar de bodem moet nog even iets meer aangestampt worden.
    quote:

    Nijhuism schreef:

    Oei, wat positief allemaal. Deze indexen zijn soms al meer dan 50% gestegen in een half jaar tijd. Lijkt me wel even voldoede zo. Ik zou eerder uit gaan van een nieuwe daling dan verdere stijgingen. Maar ik ben dan ook geen technisch analist.
  2. [verwijderd] 15 mei 2009 14:06
    Hahaha, hauptmann (de naam zeg het al, klinkt een etje....), lees de berichtgevingen er opde dei erse sites er maar eens op na dan zie je dat BB altijd als mosterd na de maaltijd komt en niets toevoegt en zeer voorspelbaar is. En lees voor de aardigheid de historie van hem er maar eens op na, hoe vaak hij in dei vorspelbaarheid uiteindelijjk miskleunt. Moet je eens opletten wat er met zijn al een jaar durende uitbodemingsproces is gebeurd en nog staat te gebeuren. Kun je echt lachen obestormbahnführer.
  3. [verwijderd] 15 mei 2009 14:09
    Ennuh...natruurlijk krijgt Basssie de komende tijd zogenaamd 'gelijk' maar dat heeft niets met zijn zogenaamde deskundigheid te maken dat meer een gebrek aan visie is maar met hele andere aspecten die momenteel de beurs bepalen. En hij maar blij juichen...jaja....einde van het jaar druipt ie weer af net als het afgelopen jaar meestal het geval was.
  4. [verwijderd] 15 mei 2009 15:04
    Yeah, It's a brick house,
    Maarrr, een jaar geleden was het een riante villa met vier vleugels, totdat op een kwade dag in juni de boze wolf langskwam en met de brandende punt van zijn sigaar de enorme gasbel aanstak waarop het geheel gebouwd was. Na het optrekken der rookpluimen restte slechts het tuinhuisje en de oprijlaan....

    Gelukkig keerde de staatsverzekeraar nog een aardige som gelds uit en is de herbouw in volle gang. De I-vleugel lijkt nu de veelbovendste en daarna de B-vleugel...ik schat vijf jaar bouw en dan ??
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links