Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aalberts veert op vanaf de steun 30,90.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:-
Slotkoers:32,61
Steun:30,90
Weerstand:33,65
Steun 2:27,22
Weerstand 2:37,88

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Aalberts weet technisch bezien te verbeteren. Aalberts verlaat de correctieve fase. Aan de bovenkant komt er nu ruimte vrij voor een herstel richting 33,65 (gevormd op 17 oktober 2018). Voor verdere verbetering is een doorbraak boven weerstand 33,65 (gevormd op 17 oktober 2018) noodzakelijk. Onder steun 30,90 (bodem van 15 februari) zou het beeld verzwakken.


 • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


 • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Gerelateerd

AALBERTS NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 10:29 Elia
 2. 30 mrt Juniper Networks is technisch ve...
 3. 30 mrt American Airlines beweegt neerwa...

Gerelateerde instrumenten

 1. AALBERTS NV 21,660 15:18
  +1,040
  +5,04%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare