Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BlackRock Inc. weet een potentiële hogere koersbodem te vormen.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:433,63
Steun:420,56
Weerstand:482,48
Steun 2:360,79
Weerstand 2:492,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • BlackRock Inc. is in de laatste correctie opgevangen door de voormalige weerstand. Hiermee blijft het technische beeld positief en is ruimte vrijgekomen voor een stijging richting 482,48 (top van 5 oktober 2018). Een doorbraak van de laatste koerstop zou de verbetering bevestigen. De steun vinden we op 420,56 (bodem van 18 januari). Na een doorbraak onder steun 420,56 wordt 360,79 het volgende neerwaartse koersdoel.


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord