Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Deutsche Lufthansa zakt nipt door de steun 21,68.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:21,45
Steun:21,68
Weerstand:24,45
Steun 2:19,25
Weerstand 2:31,21

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Deutsche Lufthansa lijkt te bezwijken onder verkoopdruk, nu steun 21,68 (bodem van 8 februari) onder druk staat. Een overtuigende doorbraak onder steun zou het aanbod bevestigen. De lagere koerspieken gaven al verkoopdruk weer. Een technische verbetering bij Lufthansa treedt pas op na een doorbraak boven weerstand 24,45 (top van 1 augustus 2018). Na een doorbraak onder steun 21,68 wordt 19,25 het volgende neerwaartse koersdoel.


 • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


 • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De neerwaarts gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Deutsche Lufthansa AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 21 feb Bouygues
 2. 21 feb US T Bond (30yr)
 3. 21 feb Zoekt naar richting

Gerelateerde instrumenten

 1. Deutsche Lufthansa AG 14,795 21 feb
  -0,220
  -1,47%