Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Daimler verlaat de herstelbeweging.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:+
Slotkoers:47,99
Steun:43,16
Weerstand:53,49
Steun 2:38,14
Weerstand 2:54,82

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Daimler oogt technisch bezien neutraal. Daimler beweegt zijwaarts tussen steun 43,16 (bodem van 21 juni 2013) en weerstand 53,49 (gevormd op 3 december 2018). Dit signaleert een evenwicht tussen kopers en verkopers. De koersuitslagen binnen deze neutrale bandbreedte zijn te rommelig om te traden.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Gerelateerd

Daimler AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 07:29 De Bund Future laat tussentijdse...
 2. 07:26 Bij de US Dollar Index wordt het...
 3. 24 apr De Nederlandse beurs (AEX-index)...

Gesponsorde links