Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

HAL Trust is op weg naar de weerstand 141,00.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:138,40
Steun:126,60
Weerstand:141,00
Steun 2:118,00
Weerstand 2:147,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Het technische beeld van HAL Trust trekt aan. De neerwaartse trend is aan de bovenkant verlaten. De mogelijke hogere koersbodem signaleert weer aantrekkende vraag. Het technische plaatje verbetert verder indien weerstand 141,00 (gevormd op 3 december 2018) wordt gebroken. Dan pas komt er meer opwaarts potentieel vrij. HAL Trust biedt steun rond 126,60 (bodem van 24 december 2018).


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD verbetert op korte termijn (stijgt, maar nog beweegt onder 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Gerelateerd

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord