Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oci heeft het herstel stilgelegd.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:18,73
Steun:16,81
Weerstand:26,91
Steun 2:15,10
Weerstand 2:29,60

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Oci verbetert nu de dalende trend is verlaten. Een meer consoliderend koersverloop mag nu worden verwacht. Weet Oci boven de weerstand 26,91 (top van 6 november 2018) te breken, dan klaart het beeld verder op. De steun rond 16,81 (bodem van 28 december 2018) moet intact blijven. Na een doorbraak onder steun 16,81 wordt 15,10 het volgende neerwaartse koersdoel.


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD geeft op korte termijn een positief signaal (stijgt en beweegt boven 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord