Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX en DEGIRO koppelen hun platformen

Klanten van DEGIRO ontvangen bij IEX realtime beleggingsinformatie over hun portefeuille

IEX is voor Nederlandse en Belgische beleggers een vooraanstaande bron van informatie. IEX levert beursnieuws, bedrijfsnieuws, koersen, maar vooral ook een snelle duiding en uitstekende analyses. DEGIRO, de snelgroeiende online broker, wil haar klanten nog beter van dienst zijn en extra informatie bieden die aansluit bij de behoefte en de portefeuille van de klant.

IEX en DEGIRO hebben daarom besloten de krachten te bundelen. Vanaf deze week biedt IEX aan klanten van DEGIRO realtime gepersonaliseerde beleggingsinformatie.

 

Klanten van DEGIRO kunnen vanaf deze week de informatie, nieuwsberichten en aanbevelingen van IEX koppelen  aan hun beleggingsportefeuille en watchlist. Via een persoonlijke portefeuillepagina op IEX.nl zien zij in één oogopslag al het relevante beursnieuws dat betrekking heeft op hun favoriete aandelen. Door het activeren van de alertservice hoeven zij voortaan geen bericht meer te missen.

Jean-Paul van Oudheusden, COO van IEX Group: “De gepersonaliseerde dienstverlening aan de zelfstandige particuliere belegger wordt door de grootbanken steeds verder uitgekleed. Door de technologische ontwikkelingen is het nu mogelijk om twee platformen aan elkaar te koppelen. In de beleggingsdienstverlening doen DEGIRO en IEX dat nu als eerste.”

Martijn Rehling, woordvoerder van DEGIRO: “IEX is voor veel beleggers een belangrijke bron van informatie. De koppeling van de beleggingsportefeuille en gepersonaliseerde marktinformatie vinden wij van toegevoegde waarde. Dit vindt uiteraard alleen plaats als de klant erom vraagt. Wij zien erop toe dat dit op een veilige en discrete manier gebeurt.”

Voor wie is de dienst bedoeld?

Voor alle beleggers die gepersonaliseerd nieuws willen ontvangen op basis van hun beleggingsportefeuille en watchlist. Aanmelden bij IEX en DEGIRO is kosteloos. IEX-leden met een Premium-lidmaatschap ontvangen van IEX naast de openbare berichten ook alle aanbevelingen, transacties, tips, analyses en updates van de IEX Beleggersdesk. Een Premium-lidmaatschap kost op dit moment €14,95 per maand.

Over DEGIRO

DEGIRO maakt beleggen voor iedereen toegankelijk. Dankzij de uitzonderlijke combinatie van lage tarieven en een gebruiksvriendelijk platform is DEGIRO uitgegroeid tot één van de grootste brokers van Europa. Actief in achttien landen en beloond met meer dan 45 awards.

Over IEX

IEX Group is marktleider op het gebied van beleggingsinformatie met een bereik van 1,5 miljoen beleggers in Nederland en België. IEX Group beschikt over sterke merken zoals IEX, Belegger, Beursduivel, IEXProfs en IEXGeld.

 


Voor nadere informatie:

IEX Group N.V.
Jean-Paul van Oudheusden
e-mail:
ir@iexgroup.nl



Meer informatie vindt u op
www.iexgroup.nl

 

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Investor Relations IEX Group

In de Perskamer biedt de Investor Relations van IEX Group informatie over onze eigen IEX.nl. IEX Group heeft daarnaast ook de beleggerstitels Belegger, BeursOnline, DeBeurs, Guruwatch en IEX Geld, IEX Particioaties en IEX Profs met een totaalbereik van 1,25 miljoen beleggers. In België heeft IEX met Beursduivel maandelijk...

Meer over Investor Relations IEX Group

Recente artikelen van Investor Relations IEX Group

  1. jan '16 Nieuw op de beurs: IEX Group 9

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links