Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Takeaway.com zet druk op de weerstand 57,90.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:58,10
Steun:41,00
Weerstand:57,90
Steun 2:39,05
Weerstand 2:70,10

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Takeaway.com zet het herstel voort. Eerder al is de dalende trend opwaarts doorbroken. Nu lijkt Takeaway.com een hogere koersbodem te vormen. Een doorbraak en slotstand boven weerstand 57,90 (gevormd op 10 oktober 2018) zou de verbetering bevestigen. Met een slotstand boven weerstand 57,90 (gevormd op 10 oktober 2018) komt er bij Takeaway.com ruimte voor een koersstijging. Van belang is dat steun 41,00 (bodem van 4 april 2018) weet stand te houden. Na een uitbraak boven weerstand 57,90 wordt 70,10 het volgende opwaartse koersdoel.


 • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


 • De MACD geeft op korte termijn een positief signaal (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 13:52 De Core S&P 500 ETF laat een tec...
 2. 06 apr Het technisch plaatje van Capita...
 3. 06 apr Bij 3D Systems Corp. blijven de ...

Gerelateerde instrumenten

 1. JUST EAT TAKEAWAY 74,880 17:35
  +0,340
  +0,46%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare