Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De verkopers bij Galapagos winnen terrein.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:76,78
Steun:70,64
Weerstand:105,35
Steun 2:61,88
Weerstand 2:120,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Galapagos verzwakt nu de laatste koersbodem is gebroken. De neutrale range is aan de onderzijde verlaten. Nu deze voormalige steun is gebroken mag verdere koersdaling worden verwacht richting 70,64 (bodem van 29 juni). Weerstand ligt op 105,35 (top van 13 september). Na een doorbraak onder steun 70,64 wordt 61,88 het volgende neerwaartse koersdoel.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD geeft op korte termijn een negatief signaal (daalt en beweegt onder 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.


Gerelateerd

Galapagos

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 22 okt Het technisch plaatje van Bed Ba...
 2. 22 okt Het technisch plaatje van Bed Ba...
 3. 22 okt Yandex zet het herstel niet voort.

Gesponsorde links