Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Liveblog: Rood

Liveblog: Rood

Update 11:15 uur: Pensioengaten

Daar komen de ZZP'ers nog bij die niets doen.

We leren het niet op school, in de media zijn beurzen, aandelen, beleggen, beleggers en aandeelhouders vieze woorden en maar een minderheid van ons krijgt het van zijn of haar ouders mee. Dat wij in Nederland zo met vermogen opbouwen omgaan - te weinig doen dus - kan op termijn wel een eens een duur priiskaartje krijgen.

Zelf weet ik er alles van. Ik moet ook zelf mijn pensioen bij elkaar scharrelen en ben pas op mijn 37e daarmee gestart. Niet te laat, maar wel veel te laat om ten volle te genieten van the greatest force in the universe, ofwel de grootse en enige, echte vermogensaanwasser:samengestelde interest.

 


Update 10:45 uur: Pond of Ons

1,05?! Het staat er echt.

En hier staat toch echt 1,25.

Dit is gratis rijk worden met zo'n spread. Is ook een probleem als u zelf spullen importeert. Weet het uit eigen ervaring: wat goedkoop was, was na PayPal en de douane duur. Ik denk nu wel serieus na om met kerst Mevrouw Kamp met weekendje Londen te verrassen. Of aandelen PayPal kopen :-) #defensief

 


Update 09:45 uur: AEX 500...

Zeg het maar: sluiten we vandaag er boven of er onder?

Er is ook net barslechte EU data door. Gele hesjes zorgen voor rode cijfers, heet het. Zonder gekheid, als dit zo doorgaat... volgend jaar recessie...? 

Ga niet zoeken, neem de daling van soms hele procenten van uw aandelen ter kennisgeving aan, want er zijn geen bedrijfscijfers, -nieuws of adviezen. Dan rest ons nog maar één ding op de beurs: galgenhumor. Als het dan toch over Duitsland gaat... Logosuggesties in de comments aub.

 Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Hermando
0

als we met zijn allen nog toejuichen dat Handelsoorlog goed is voor de economie en blij zijn met wat Amerika doet, dan moeten we niet gaan janken dat er een recessie komt.

Want waar waren de kritische spelers die durven te schrijven wat ze van de handelsoorlog vinden in begin 2018 ?? en waar is Brussel ???.

WTO besluit blijft lang achterwege om Amerika terecht te berispen dat ze niet volgens de regels van WTO handelen.


Recessie...goh...hoe zou dat nu komen......
piet053
1
als de consument geen geld heeft om te besteden..... belastingdruk te hoog ,gratis geld om je tot de neus in de schulden te steken ......gaat ook mis,grote groepen die niet willen werken alles gratis in de #Eu etc etc etc , recessie die zijn weerga niet kent komt eraan!
Probeerportefeuille
0
Cheer up jongens. Zo erg is het allemaal niet. Den Haag en Brussel doen hun best, de mensen willen best werken en zo'n recessietje is natuurlijk het instapmoment van de eeuw.
Now U See Me!
0
AJK errug grappig die 020 humor (foto..?!)

Ik hoop voor je op een loting tegen Barca, Psg, Dortmund of Man C.

Dan is het OVER en UIT..

Zou leuk zijn.. ;))
Helvan'18
0
Spread?, waar zie je die, en hoe zou je er rijk aan kunnen worden?.. Blijf jij maar ver weg van de handel, dat wordt toch niets..
nb
0
Dit is wel vreemd, een rode Amerika en net aan rood AEX.
Maar we hebben nog even, om verder het rood in te duiken
Bonost
0
Helvan'18
0
Rood-groen, groen-rood, de afwisseling moet je even doorhebben, maar dan heb je wel wat! Maargoed een palet aan kleurtjes zoals bij PayPal sterkt niet echt tot doorhebben, da's enkel maar creatief met kleur….
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. V...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 22 mrt Liveblog: Recessiespook 13
  2. 22 mrt BeursVandaag: We weten het zo
  3. 21 mrt Liveblog: Financials, rentes en ... 1

Gesponsorde links