Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Voetballers scoren in de Turbocompetitie

Voetballers scoren in de Turbocompetitie

Rood is de kleur van de rendementen, de afgelopen maanden in de Turbocompetitie. De mannen en de vrouwen zijn de verliezen van vorige maand ongeveer 0,5% ingelopen, maar de verliezen blijven groot met 5,56% voor de dames en zelfs 5,95% voor de heren.

De volatiliteit maakt het spel er niet makkelijker op, wel spannender. Met zulke sterk fluctuerende koersen is niets meer een safe bet.

Voetballers in het groen

Het gras is altijd groener bij de buren, zeggen ze. In het geval van het voetbalveld is dat zeker het geval. Met maar liefst +5,41% zijn de voetballers een van de weinige categorieën die nog wat rendement scoren.

Ze worden gevolgd door de zeilers en surfers, die op -3,54% staan. In de andere categorieën staan Kia-rijders op een mager plusje van 0,98% en doen PVV-stemmers het toch ergens goed blijkbaar, want ze staan op +3,62%.

Een behoorlijk teleurstellend resultaat dus, maar wie weet eindigen we nog met een decemberrally. Daar zijn de jonge beleggers in ieder geval beter voor gepositioneerd dan de oude. De leeftijdscategorieën 20-25 jaar en 15-20 jaar staan nipt in de plus, met +0,60% en +0,01%.

Maandwinnaar november

De beste deelnemer van afgelopen maand was deelnemer Coby. Zij wist in november het hoogste rendement te realiseren en wint daarmee de maandprijs: een iPad. Van harte! 

Wilt u ook maandelijks kans maken op een iPad? Dat kan als u meedoet met de Turbocompetitie.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 03 jun Hardlopers nemen weer koppositie in
  2. 02 jun Experts: optimisme is weer een beetje terug, maar liefde voor Shell is bekoeld 10
  3. 01 jun Twee derde belegt in crypto

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links