Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Basic-Fit verliest kracht.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:26,50
Steun:24,75
Weerstand:33,15
Steun 2:23,35
Weerstand 2:35,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Basic-Fit verzwakt verder nu de laatste bodem niet weet stand te houden. Eerder al werd de stijgende trend verlaten wat een eerste verzwakking signaleerde, terwijl de lagere top verkoopdruk signaleert. Op de korte termijn begint zich een zwakke trend af te tekenen. Verdere koersdaling mag worden verwacht richting steun 24,75 (bodem van 18 mei). Weerstand ligt op 33,15 (top van 26 september). Na een doorbraak onder steun 24,75 wordt 23,35 het volgende neerwaartse koersdoel.


  • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


  • De MACD geeft op korte termijn een negatief signaal (daalt en beweegt onder 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De neerwaarts gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord