Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Verkoopdruk bij de Bel 20 index houdt aan.

Richting:Dalend
Trendwijziging:-
Slotkoers:3.502,78
Steun:3.362,71
Weerstand:3.833,22
Steun 2:3.211,08
Weerstand 2:3.939,10

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • De daling van de Bel 20 index onder de meest recente koersbodem heeft de zwakke technische conditie bevestigd. De dalende trend krijgt een nieuwe impuls. De beurs van Brussel (Bel 20 index) heeft neerwaarts ruimte richting steun 3.362,71 (bodem van 2 augustus 2016). Enkel boven weerstand 3.833,22 (top van 28 augustus) verbetert het beeld.

  • De MACD geeft op korte termijn een negatief signaal (daalt en beweegt onder 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.

Gerelateerd

BEL 20

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

  1. 16 feb Applied Materials zakt terug bin...
  2. 16 feb Commerzbank laat tussentijdse op...
  3. 16 feb Bij Yandex verpietert het techni...
Gesponsorde links