Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ICT Group maakt forse uitslagen.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:+
Slotkoers:14,20
Steun:13,75
Weerstand:15,25
Steun 2:13,30
Weerstand 2:17,35

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • ICT Group fluctueert binnen een vlak en grillig koerspatroon, met steun op 13,75 (gevormd op 20 juli) en weerstand op 15,25 (top van 8 augustus). We laten ICT Group eerst richting kiezen.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD geeft op korte termijn een negatief signaal (daalt en beweegt onder 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) is een technische indicator die de kracht van de laatste koersstijgingen vergelijkt met die van de laatste koersdalingen. Hiermee kunnen overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities gevonden worden. Waarden tussen 30 en 70 betekenen neutraal. Het gaat bij de RSI vooral om divergenties (afwijkingen) tussen het koersverloop en de indicator zelf. Deze situatie treedt op indien de koers nog hogere toppen vormt, terwijl de RSI lagere toppen begint te vormen. Dat zijn vaak signalen van een nakende trendverandering.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde waarde (rode doorlopende lijn) noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie.


 • De neerwaarts gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'.


Gerelateerd

ICT Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 08 jul Alibaba Group Holding valt terug...
 2. 08 jul Prosus strandt op de weerstand 8...
 3. 07 jul Alibaba Group Holding valt terug...

Gerelateerde instrumenten

 1. ICT Group 7,840 08 jul
  0,000
  0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare