Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hollandse Aandelenavond: Royce Tostrams

Hollandse Aandelenavond: Royce Tostrams

Geheel volgens traditie organiseren BNP Paribas en IEX op 4 juli weer een van de meest geliefde beleggingsevents: de Hollandse Aandelenavond. Daar presenteren maar liefst zes topexperts hun favoriete aandelen van eigen bodem. 

Maar eerst blikken alle experts: Nico Bakker, Jim Tehupuring, Nico Inberg, Ralph Wessels, Royce Tostrams en Jos Versteeg, terug op hun aandelenkeuzes van vorig jaar.

Van TA-expert Royce Tostrams weet u inmiddels wat u kunt verwachten, hij is dit jaar zeer positief op aandelen. Hij is niet alleen vaste gast op de Hollandse Aandelenavond, ook houdt hij u dagelijks op de hoogte met zijn TA-blog op IEX. Hoe hebben zijn tips het gedaan? 

Buy the dips

Royce: "Op de Hollandse Aandelenavond van vorig jaar keken de meesten voorzichtig naar de toekomst. Ik was van alle deelnemers het positiefst met een scenario voor de AEX van 568. Met een hoogste slotstand van 572 (op 22 mei), hebben we dit koersdoel ruimschoots gehaald."

"Met een dreigende escalatie van de handelsoorlog, politieke en economische onzekerheden in Italië, en een verandering in het beleid van centrale banken, is er voldoende onzekerheid om het kruit nu droog te houden. Mijn langetermijnadvies vorig jaar, de AEX sloot die dag op 513,12, was buy the dips. Voor 2018/2109 handhaaf ik dit advies, want every rally climbs a wall of worry."

Dit zijn de resultaten van mijn tips van vorig jaar (stand eind juni): 

  • ASML
    "ASML noteert bijna 50% hoger dan vorig jaar en ligt technisch nog op koers. De vaart is er echter vrijwel geheel uit. Dit verlies aan momentum maakt ASML gevoelig voor winstnemingen, waardoor ik dit aandeel uit mijn top 3 haal."
  • Philips
    "Ook Philips, dat ruim 17% steeg, ligt er technisch redelijk bij, maar lijdt aan het zelfde euvel als ASML: gebrek aan overtuiging. Ook Philips verwijder ik uit mijn top 3."
  • Unilever
    "Technisch is Unilever de eerste maanden van dit jaar achtergebleven. Het heeft 1% prijsgegeven tgen opzichte van vorig jaar. Maar in deze correctie is op de langetermijngrafiek wel een fors hogere bodem gevormd rond 42,50, mooi boven de toppen van 2015 en 2016. Hiermee is een fraaie pullback gevormd, wat ik zie als een perfect instapmoment. Ik handhaaf Unilever dan ook in mijn top 3. Bovendien is de lange uptrend geheel intact. "

Wees erbij 4 juli

Op zijn portefeuille en Top 3 van vorig jaar heeft de technisch analist ruim 21% winst gemaakt.  Wilt u voor volgend jaar ook profiteren, de e alternatieven voor volgend seizoen presenteert Royce op 4 juli, op de Hollandse Aandelenavond 2018 in het Bimhuis in Amsterdam. "Ik heb wel al een boodschappenlijstje klaar, met enkele bekende namen maar ook een paar verrassingen", vertelt hij. 

Mis het dus niet! Naast zijn tips, presenteert de technisch analist ook zijn meest geliefde Hollandse shortkandidaat, gevolgd door een paneldiscussie over deze shorts.  

Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt, dus zorg dat u er samen met uw partner, familielid, vriend(in) of collega bij bent en meld u vandaag nog aan. Het seminar wordt ook live uitgezonden als webinar

Klik hier om u aan te melden voor het seminar


We hopen u te mogen verwelkomen tijdens weer een prachtige Hollandse Aandelenavond!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 09:15 Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 1
  2. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3
  3. 12 apr Winnaar Gouden Stier: “Alles begint met duurzaamheid”

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 9 objectief 2 juli 2018 13:20
    quote:

    Helvan '18 schreef op 2 juli 2018 12:55:

    Een bullmarkt bovenop een bullmarkt, die kans is 0%, voor zowel de index als de aandelen die daarop genoteerd staan, dat kan elke TA'er beamen, behalve deze..
    Wat is jou opleiding en ervaring in beleggen...dan kan de lezer e.e.a. tegen die van Royce Tostrams afwegen!!!
  2. [verwijderd] 2 juli 2018 14:39
    quote:

    fred12345 schreef op 2 juli 2018 13:20:

    [...]

    Wat is jou opleiding en ervaring in beleggen...dan kan de lezer e.e.a. tegen die van Royce Tostrams afwegen!!!
    Beleggen is niet het juiste woord, meer handelen..TA kent vele gedaantes, en de éen is de andere niet, hou het daar maar op!..
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links