Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hollandse Aandelenavond: Jos Versteeg

Hollandse Aandelenavond: Jos Versteeg

Geheel volgens traditie organiseren BNP Paribas en IEX op 4 juli weer een van de meest geliefde beleggingsevents: de Hollandse Aandelenavond. Daar presenteren maar liefst zes topexperts hun favoriete aandelen van eigen bodem. 

Maar eerst blikken alle experts: Nico Bakker, Jim Tehupuring, Nico Inberg, Ralph Wessels, Royce Tostrams en Jos Versteeg, terug op hun aandelenkeuzes van vorig jaar.

Een van de meest enthousiaste sprekers is Jos Versteeg van InsingerGilissen, en daar heeft hij ook genoeg reden toe. Zijn top 3 van vorig jaar leverde gemiddeld 32% (!) rendement op. 

Fonds Totaalrendement (koerswinst + dividend)
AEX 12,12%
Ahold Delhaize 25,66%
Galapagos 28,69%
Takeaway 41,80%


Ruim twee keer zoveel rendement als AEX

Jos: "Ik had het slechter kunnen treffen met mijn top drie op de Hollandse Aandelenavond 2017. Ahold Delhaize, Galapagos en Takeaway.com leverden van 4 juli 2017 tot en met 20 juni 2018 gemiddeld 32% rendement op (inclusief dividend) en afzonderlijk behaalden ze alle drie minimaal een twee keer zo hoog rendement als de AEX over die periode (12%)."

Dit waren zijn tips van vorig jaar: 

  • Ahold Delhaize
    "Ahold Delhaize was stevig in elkaar gebeukt nadat bekend werd dat Amazon met de overname van Whole Foods de food retail aanviel. Eind augustus zakte het aandeel zelfs even onder de €15. Dat was het dieptepunt. De sterke vrije kasstroom in de tweede helft van 2017 overtuigde de markt en de koers herstelde aanzienlijk."
  • Galapagos 
    "Ook bij Galapagos was de koers in juli flink gedaald. Vertraging bij de testen voor de triple combo bij Cystic Fibrosis en de angst voor concurrent Vertex brachten de koers onder €70. De markt lette niet op de successen van onder andere filgotib. Het aandeel is vrij volatiel en daalde in het afgelopen jaar wel drie keer met circa 20%. Kopen op zwakte loont hier."
  • Takeaway.com
    "De koers van Takeaway.com steeg na de publicatie van de orders over het derde kwartaal (+40%) met circa 40% tot €54. Toen bij de jaarcijfers de verliezen wat tegenvielen zakte de koers met meer dan 20%. De ordergroei van 30% over het eerste kwartaal 2018 gaf het aandeel weer vleugels."

Wees erbij 4 juli

Met 32% rendement op zijn vorige drie tips wilt u Jos zijn volgende tips natuurlijk niet missen. Op 4 juli tipt hij drie nieuwe favoriete Hollandse aandelen voor de lange termijn. Ook presenteert de analist zijn meest geliefde Hollandse shortkandidaat.

Daar kunt u bij zijn! Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt, dus zorg dat u er samen met uw partner, familielid, vriend(in) of collega bij bent en meld u vandaag nog aan. Het seminar wordt ook live uitgezonden als webinar

Klik hier om u aan te melden voor het seminar


We hopen u te mogen verwelkomen tijdens weer een prachtige Hollandse Aandelenavond!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 9 objectief 3 juli 2018 12:07
    quote:

    Helvan '18 schreef op 3 juli 2018 12:00:

    Ach dat wordt een poch avond, en je zult er vandaan komen zonder een aandeel advies want dat aandeel dat beter zal presteren dan de rest pik je er nu nog niet uit, ook al denkt men van wel..Leerzame, of leuke, avond?..
    Als je zo negatief bent over beleggingen (en analisten), dan veronderstel ik dat je er niet meer in zit. Waarom zit je dan nog op deze site??
    Om beleggers hun dagelijkse bezigheid te verpesten?
  2. [verwijderd] 3 juli 2018 12:41
    quote:

    fred12345 schreef op 3 juli 2018 12:07:

    [...]

    Als je zo negatief bent over beleggingen (en analisten), dan veronderstel ik dat je er niet meer in zit. Waarom zit je dan nog op deze site??
    Om beleggers hun dagelijkse bezigheid te verpesten?

    O zie je het als pesten, of verpesten?… Je lijkt Tostrams wel, waar het sell moet zijn komt deze aan met buy, en vice versa.. Bearmarkten zullen het verpesten, niet ik.. Maarja tegendraads.. wordt niet gewaardeerd, da's niet mijn probleem.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links