Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Cryptocast #16: Elk bedrijf kan 'tokenizen'

Cryptocast #16: Hoe elk bedrijf, groot of klein, zijn aandelen kan 'tokenizen'

Sinds midden februari maken Herbert Blankesteijn en Boris van de Ven samen een podcast geheel in het teken van crypto's.

IEX.nl is partner van de Cryptocast en daarom ben ik, Madelon Vos en gastvrouw van IEX Crypto, wekelijks in de podcast te horen om mijn prijsanalyses met de luisteraars te delen.

Luister Cryptocast #16 hier

Deze week is Herman Vissia te gast. Hij is ondernemer, wetenschapper en tevens eigenaar van technologiebedrijf ByeleX. Hij praat onder andere over de IPCO en hoe Nederland vooroploopt met betrekking tot Blockchain-geregistreerde IPO’s.

Ons nieuws:

Belangrijke links:

Vaste onderwerpen:

  • Tweets die zijn binnengekomen op @CryptocastNL.
  • De prijsanalyse van Madelon Vos van IEX.nl. "Bitcoin komt terug" en haar eigen Youtube kanaal.
  • Het beleggingsspel van Herbert, Boris en Madelon. Ondanks dat Madelon begon met een achterstand van 500 euro, begint ze hard in te halen en staat ze nu, met 50 dollar winst, op de tweede plek. Vol trots staat Herbert (met verlies) op de eerste plek. Helaas voor Boris staat hij op de laatste plek door een fout met bitcoin private.

Vaste Cryptocast team


Benieuwd naar de podcast? Klik op de button hieronder om deze te luisteren. Ook beschikbaar in de iTunes store en op Spotify.

Luister Cryptocast #16 hier

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Bij cryptovaluta is de volatiliteit vaak hoog. Ontwikkelingen zoals beschreven in crypto-analyses kunnen dus ingehaald worden door de actuele ontwikkelingen. Meer op www.madelonvos.nl

Auteur: Madelon Vos

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Meer over Madelon Vos

Recente artikelen van Madelon Vos

  1. dec '20 Bitcoin doorstaat perfect storm met speels gemak 85
  2. nov '20 Bitcoin heeft genoeg ruimte voor een verdere koersstijging 147
  3. nov '20 De bitcoin bull run is begonnen! 62

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Studentenrekening 2 juni 2018 13:51
    Madelon: Er is weinig nieuws deze week.

    EOS. De grootste ICO allertijden is na een jaar eindelijke afgerond + main net launch. In totaal 4 MILJARD dollar aan investeringen opgehaald met de uitgifte EOS-Tokens. De enige echte serieuze concurrent voor Ethereum (wellicht Tezos uitgezonderd). Opgericht door Daniel Larimer die met Bitshares en Steem reeds twee succesvolle cryptoprojecten heeft opgetuigd.

    Sorry, maar als dit nieuws niet wordt opgepikt en 20 Bitcoin-automaten in Praag wel...

    Ps. hier een overzicht van hoeveel er elke dag aan investeringen is opgehaald door EOS. Elke period staat voor 23 uur. In totaal 350 periodes. Gemiddels 20.000 Ethereum per 23 uur opgehaald (350 dagen lang).
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Volg IEX altijd en overal Meer »

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links