Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Morgen: IEX Beleggersdag!

Morgen: IEX Beleggersdag!

Morgen, vrijdag 1 juni, organiseert IEX haar beleggersdag. Het belooft een volle bak te worden met een uitpuilend, gevarieerd programma vol met sprekers uit verschillende sectoren. U kunt tot 12:00 uur op de dag zelf een toegangskaart kopen. Maar wees er snel bij, er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. 

Wat kunt u allemaal verwachten morgen? Keynote speaker, om 13:00 uur in het grote Auditorium, is Amazon's CTO Werner Vogels. Als ik één bedrijf moet noemen dat kandidaat is voor de titel Bedrijf van de 21ste eeuw, dan is het Amazon.com wel.   

werner vogels

Vogels, Nederlander, is de grote man achter AWS, Amazon Web Services en de talloze technologische vernieuwingen van Amazon. Zijn presentatie luidt Amazon wants to talk to you, wat ongetwijfeld zal slaan op de nieuwe standaard in technologie: spraakbesturing.  

Ceo's, beursexperts en vakspecialisten

Wat staat er nog meer op het programma? 

  • Ceo's op het podium: Jos Baeten (a.s.r.), Onno van der Stolpe (Galapagos), Sijmen de Vries (Pharming), Vincent van den Boogert (ING Nederland) en Evert Jan van Garderen (Eurocommercial Properties) vertellen over hun strategie en gaan in discussie met analisten.
  • Inhoudelijke vakspecialisten leggen uit waar de kansen liggen binnen actuele beleggingsthema's zoals robotisering, kunstmatige intelligentie, de energietransitie, biotechnologie, de retail-revolutie en fintech.
  • Analist Teun Teeuwisse, beroemd en berucht geworden toen hij als eerste liet zien dat Imtech zwaar in de problemen zat, geeft een cursus Herkennen van boekhoudkundige manipulaties. Oftewel: hoe signaleert u als belegger bijtijds dat een bedrijf zaken mooier voorstelt dan ze zijn? 
  • En natuurljk ziet u de hele dag door een groot aantal beurs- en beleggingsexperts in actie. Een aantal namen: Jos Versteeg, Mathijs Bouman, Bob Homan, Corné van Zeijl, Nico Bakker, Marcel Tak, Martine Hafkamp, Erik Mauritz, Jorik van den Bos, Hans Oudshoorn, Peter Siks, Bas Heijink,  Martijn Rozemuller en Arend Jan Kamp.

Daarnaast is er op de beursvloer tussen de bedrijven door ook nog van alles te beleven. RTL Z zal met haar presentatoren Durk Veenstra en Roland Koopman de hele dag rechtstreeks vanuit de RAI uitzenden en ook onze eigen beursbloggers AJ en Nick zullen vanaf de beursvloer live de beurs verslaan.

We sluiten de dag af met acht beursexperts die ieder een beleggingsidee presenteren: waar moet je heen met je geld in de komende vijf jaar? Welk aandeel, obligatie of beleggingsfonds mag niet in uw portefeuille ontbreken en zal een belangrijke bijdrage leveren aan het totale rendement? 

Het wordt een geweldige dag morgen en ik hoop dat u allen in grote getale naar Amsterdam komt. Ik ben er zeker en u kunt de gehele dag door uw vragen en opmerkingen kwijt bij mij en al mijn IEX-collega's.


Tot 1 december 2020 was Nico Inberg verbonden aan IEX. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Inberg kan posities innemen op de financiële markten. Reacties, of vragen?Mail naar nico.inberg@iexgroup.nl.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Vaak wel 31 mei 2018 17:40
    Ben benieuwd naar morgen. Ik ben erbij
    Mijn eerste beleggersdag. Wel jammer dat het niet een uur later begint. Die kruidvat/hema/ns/ah treintickets schrijven voor dat je ze doordeweeks pas vanaf 9.00 uur smorgens mag gebruiken. Vanaf apeldoorn is het 1.5 uur met de trein. Laat staan vanaf het noorden , oosten of zuiden des lands! 1815 uur was ook een goede eindtijd geweest, zal de horeca in de RAI vast met me eens zijn. Minder filekans ook voor zowel heen als terugweg voor de autorijders.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links