Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX Premium: Wekelijkse optietip

IEX Premium: Wekelijkse optietip

Sinds 1 mei krijgt u wekelijks bij IEX Premium een optietip. Leden die graag met opties werken kunnen op basis daarvan met een optieconstructie de markt op.

Als basis dient altijd de fundamentele analyse die de beleggersdesk heeft gemaakt over het desbetreffende aandeel. Via een optieconstructie zullen we dan op een slimme manier gebruik gaan maken van de mogelijkheden die de optiebeurs ons biedt.

Dat kan de ene keer via een call spread zijn, de andere keer via een geschreven put; we zullen daarbij rekening houden met factoren als volatiliteit, looptijd en dividenden.

De optietips

Bekijk hier de pagina met het overzicht van alle optie- & turbotips

Specialist Bart Peters

De optietips worden geschreven door Bart Peters, een oude rot in het vak. Peters heeft twintig jaar ervaring als optiehandelaar en is sinds 2005 betrokken bij De Beursvloer, een handelsplatform voor actieve beurshandelaren.

Naast de bovengenoemde optietips worden op IEX Premium vele bekende en minder bekende aandelen fundamenteel en technisch geanalyseerd. Ook krijgt u kooptips, tweewekelijks het vernieuwde IEX Magazine en kunt u de portefeuille van de IEX Beleggersdesk volgen.

LEES ALLES OVER PREMIUM

PS: Let wel: het beleggen dan wel handelen met opties vereist een specifieke kennis: we veronderstellen bij het geven van de tips dat die kennis aanwezig is. Zo niet, laat u dan eerst goed voorlichten en/of lees de artikelen die Pierino Ursone hierover op IEX.nl publiceerde tijdens de optieweek


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 16 apr Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Gerelateerd

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Dikke Durk 19 mei 2018 22:52
    Ik vind het een leerzame toevoeging die optietips. Ook dat er updates worden gegeven over eerder gegeven tips is top!

    quote:

    davy00 schreef op 18 mei 2018 17:37:

    Helemaal mee eens. Ik kan ze ook niet vinden
    Dit is de link en de tips staan onder achtergrond: www.iex.nl/Premium/Default.aspx

    Om er via de site te komen:
    1. Als je op 'Premium' klikt in de blauwe menubanner en dus niet op een van de onderliggende submenu's, kom je in het hoofdmenu van Premium. De optietips staan in het gedeelte 'achtergrond'.
    2. Op de homepage klikken op 'premium', brengt je ook in het hoofdmenu.

    @IEX
    Gezien bovenstaande reacties vraag ik me af of het mogelijk is om direct een link naar 'achtergrond'te maken onder de tab van premium in de menubar?
  2. KeynesianEconomics 11 augustus 2018 16:14
    Notificaties zouden geweldig zijn inderdaad!

    - Het helemaal fijn zijn om een overzicht te hebben van de optie-tips en te kunnen zien wat de (fictieve) rendementen zijn. Een optie portefeuille net zoals de IEX portefeuille.

    - Of een plek waar we, als premium leden, kunnen stemmen op nieuwe features/quick fixes/overzichten op de site. Een soort virtuele ideeën bus.

    Allemaal als doel om de IEX nog beter/mooier te maken dan het al is. :)
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links