Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De Slimste Belegger zit erop!

De Slimste Belegger zit erop!

De Slimste Belegger zit er alweer op! We willen u hartelijk danken voor uw deelname en hopen dat u, net als wij, kunt terugkijken op een plezierige en leerzame spelperiode. 

We grijpen deze gelegenheid graag aan om de winnaar te feliciteren met zijn hoofdprijs. Na zorgvuldige controle is Bulsbu is de winnaar geworden met een rendement van 41,24%.

Verder heeft coach Nico Bakker het met een rendement van 7,69% het best gedaan van de coaches. Van harte! Qua teams hebben de deelnemers in #TeamGuy gemiddeld het minst slecht gepresteerd met een rendement van -0,48%.

Turbocompetitie

Voor wie de Slimste Belegger net als wij veel te snel vond gaan, hebben we goed nieuws! U kunt het hele jaar door meespelen met onze Slimste Belegger Turbocompetitie. Daarin kunt u ook fictief handelen met Turbo's en maakt u maandelijks kans op een iPad. 

Hartelijk dank voor het meespelen en graag tot ziens! 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 03 jul Hockeyers presteren het beste in Turbocompetitie
  2. 03 jul Beursexperts zijn somberder dan ooit 18
  3. 01 jul Beurssentiment weer hard onderuit 10

Gerelateerd

De Slimste Belegger

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.
Onderwerpen: De Slimste Belegger
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare