Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Netprofiler Brokeronderzoek 2017

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

 1. 26 feb Stem op uw favorieten voor maart 3
 2. 26 feb Intrinsieke waarde Value8 stijgt 13,7 procent
 3. 05 feb ‘Wegblijven van alle emotie levert uiteindelijk het meeste op’

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. barondehuile 7 juli 2017 12:52
  Nou, ik gebruik zelf vijf brokers, Keytrade (Belgie), Alex, deGiro, Lynx en Traders (de laaste twee gebruiken hetzelfde basis platform maar met een verschillende gebruikers dashbord). Voorheen ook ING.
  Ik verbaas me zeer over de uitslg. Voor mij is deGiro met afstand nummer 1. Het lijkt dat de "jury" niet objectief is geweest en een douceurtje van Binck bank heeft ontvangen. Overigens bevalt het platform van Alex mij ook wel, en ook Keytrade is goed, net zoals de andere twee. Maar voor mij is deGiro nummer 1 qua platform en qua kosten.
 2. Willem29m 7 juli 2017 13:23
  Beetje vreemd onderzoek. Veel onbelangrijke punten die jullie onderzoeken. Transactiekosten, handelsmogelijkheden, markttoegang, stabiliteit en betrouwbaarheid zijn veel belangrijkere criteria om je broker op te toetsen. Plaatje zou er dan waarschijnlijk heel anders uit komen te zien. Vreemd ook dat jullie nog steeds Interactive Brokers niet meenemen. Iedereen die ik ken die serieus met beleggen bezig is, die belegt daar. Velen malen beter dan wat er aan aanbod is in Nederland. Alleen DeGiro komt enigszins in de buurt qua kosten.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare