Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hollandse Aandelenavond: 24 tips van zes Meester-analisten

Favoriete Nederlandse aandelen van zes analisten

Ook dit jaar organiseren BNP Paribas en IEX geheel volgens traditie de Hollandse Aandelenavond. Op 3 juli is het zover en presenteren maar liefst zes Hollandse Meester-analisten hun favoriete aandelen van Nederlandse bodem. 

In het Bimhuis in Amsterdam zullen op maandagavond 3 juli Corné van Zeijl, Nico Bakker, Jim Tehupuring, Nico Inberg, Royce Tostrams en Jos Versteeg hun beste tips van de hand doen. Niet alleen geven zij hun drie favoriete Hollandse longtips, maar ook presenteren de analisten hun meest geliefde shortkandidaat van eigen bodem. 

U kunt daar live bij aanwezig zijn! Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u er samen met uw partner, familielid, vriend of collega bij bent en meld u vandaag nog aan. Zit u in de zaal dan heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan deze topanalisten. Daarnaast lopen de analisten na afloop ook nog rond tijdens de borrel. Genoeg kansen dus om eens met een van deze bekende analisten van gedachten te wisselen.

Klik hier om u aan te melden voor het seminar

(wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt)

Bent u niet in de gelegenheid op 3 juli naar Amsterdam te komen? Meld u dan aan voor het webinar en kijk vanuit huis mee naar de Hollandse Aandelenavond.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 11:15 Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 09:15 Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links