Login
 

Hollandse Aandelenavond: 24 tips van zes Meester-analisten

Hollandse Aandelenavond: 24 tips van zes Meester-analisten

Ook dit jaar organiseren BNP Paribas en IEX geheel volgens traditie de Hollandse Aandelenavond. Op 3 juli is het zover en presenteren maar liefst zes Hollandse Meester-analisten hun favoriete aandelen van Nederlandse bodem. 

In het Bimhuis in Amsterdam zullen op maandagavond 3 juli Corné van Zeijl, Nico Bakker, Jim Tehupuring, Nico Inberg, Royce Tostrams en Jos Versteeg hun beste tips van de hand doen. Niet alleen geven zij hun drie favoriete Hollandse longtips, maar ook presenteren de analisten hun meest geliefde shortkandidaat van eigen bodem. 

U kunt daar live bij aanwezig zijn! Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u er samen met uw partner, familielid, vriend of collega bij bent en meld u vandaag nog aan. Zit u in de zaal dan heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan deze topanalisten. Daarnaast lopen de analisten na afloop ook nog rond tijdens de borrel. Genoeg kansen dus om eens met een van deze bekende analisten van gedachten te wisselen.

Klik hier om u aan te melden voor het seminar

(wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt)

Bent u niet in de gelegenheid op 3 juli naar Amsterdam te komen? Meld u dan aan voor het webinar en kijk vanuit huis mee naar de Hollandse Aandelenavond.


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

Hollandse Aandelenavond 2017

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Redactie

De centrale redactie van IEX.nl bestaat uit: Pieter Kort (hoofdredacteur), Arend Jan Kamp, Nico Inberg, Fleur van Dalsem, Rob Stallinga, Barbara van Cooten, Maaike Tienkamp,Lucia Rodenburg...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 25 apr Slotcall: Lang dagje 6
  2. 13 apr Beleggers letten meer op dividend 5
  3. 10 apr Slotcall: Xi rally 4
Gesponsorde links