Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Bearish engulfing

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Rob Koning

Rob Koning is senior technisch analist bij de Active Hedge Group. Koning is oud optiehandelaar. Hij heeft gewerkt als floorbroker en marketmaker op de Optiebeurs vanaf 1987. Momenteel is hij werkzaam als moderator van de Binck- en Alex-beursvloer en in die hoedanigheid verzorgt hij elke dag de live technische analyse. Op ...

Meer over Rob Koning

Recente artikelen van Rob Koning

  1. jun '17 TA Apple: Bodem houdt stand 4
  2. jun '17 TA Shell: Neutrale fase 6
  3. jun '17 TA Nasdaq: Nog geen correctie 1

Reacties

287 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 januari 2017 08:46
    Alles wordt ondernomen door de democraten om Trump te demoniseren. Ik krijg een flash back naar de tijd dat Pim Portuyn de macht zou gaan grijpen.

    Wat iemand op de beurs denkt zie ik meer als wat iemand hoopt. Op Gastone na zitten ze allemaal short. Een heel leger tijdelijke meelezers die staan te trappelen om weer op het forum aanwezig te zijn. Het zal mij daarom niet verbazen wanneer we gewoon hoger gaan vanavond. We gaan het zien!
  2. [verwijderd] 11 januari 2017 08:53
    AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam zal de midweekse sessie naar verwachting nagenoeg vlak openen. Beleggers moeten het woensdag doen met een lege agenda. Mogelijk zorgen advieswijzigingen voor KPN en Wolters Kluwer voor enige reuring. Verder wordt vooral uitgekeken naar de aangekondigde persconferentie van aankomend Amerikaanse president Donald Trump.

    M.a.w. geen zak te beleven vandaag(op de AEX)..
  3. forum rang 7 bezinteergebelegt 11 januari 2017 09:01
    Vandaag gaan we zinloze beursdag 15 beleven. 484 medio december, 484 nu. Omzetten kun je zelfs niet meer Calimero noemen, zijn nu eerder lachwekkend. De tijden dat ieder1 in januari over elkaar heen viel om zijn (zwarte) poen naar de beurs te brengen zijn definitief voorbij.

    En vandaag wordt het weer wachten op Trompet. Die schijnt te gaan speechen, nou ja, speech, ik vermoed dat ie al zijn twitterberichten van de afgelopen weken achter elkaar plakt en weer voorleest.

    Hoe is het toch mogelijk geweest dat 1 v.d. grootste narcisten op deze aardbol op 20/1 in het Witte Huisje mag gaat zitten. Met die man wordt de VS een groot sinkhole.
287 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links