Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Verdienen met uitbraak AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Youri Sleutel

Youri Sleutel kwam al vroeg in aanraking met beleggen dankzij zijn vader. Van hem kreeg hij een aandeel IBM. Hij is altijd geïnteresseerd gebleven in beleggen, deed een studie Finance aan de VU en werkt sinds 2012 bij Lynx en Lynx Vermogensbeheer. Twitter: @YouriSleutel

Meer over Youri Sleutel

Recente artikelen van Youri Sleutel

  1. feb '17 Profiteren van stijgende volatiliteit 21
  2. dec '16 2017: Het wordt spannend 5
  3. nov '16 Verdienen met uitbraak AEX 12

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. Maan Arkenbosch 25 november 2016 19:29
    Zo lang de Italiaanse verkiezingen niet voorbij zijn, blijft de beurs hangen. Daarna wordt het gezien de polls van de 5 Sterren beweging, kommer en kwel. Tel vervolgens de onzekerheid over de rente verhoging van deFed en je weet dat inmissels de boeken gesloten zijn. De beurs gaat als een nachtkaars uit.
  2. [verwijderd] 25 november 2016 19:40
    Ik verwacht dat we nog door de 458 heenbreken en dat we dan meteen naar de 475 +17 punten gaan. Waarom niet. De Dow staat ook all time high. Meevallers en ruime beleid van de ECB doet zijn werking. Op 8 december gaat de ECB vertellen dat ze volgend jaar nog 80 miljard per maand gaan opkopen. Dit geld komt vrij ter beschikking en dit moet ergens naar toe. Het geld klotst aan alle kanten. Sentiment geeft aanleiding voor nieuwe records.
  3. [verwijderd] 26 november 2016 12:04
    Ik ga ook uit van een behoorlijke daling, niet veroorzaakt door Italië want dat land is politiek gezien super betrouwbaar in zijn onbetrouwbaarheid, niets nieuws dus.
    Ik denk dat de VS voor de daling gaat zorgen en wel door de hertellingen en de onderzoeken die plaats gaan vinden. Ik vermoed dat de VS aan het voorsorteren is op een militair conflict met Rusland. E.e.a. blijkt al uit de demonisering van de afgelopen maanden en de snel verslechterende relatie tussen de VS en Rusland. Zo zou Rusland de computers van de democratiesche partij gehackt hebben. Joe Biden heeft al aangegeven terug te slaan mocht dit nog een keer gebeuren. Mocht blijken dat Rusland achter een vermeende fraude zou zitten dan kan e.e.a. zeer snel escaleren naar een derde wereldoorlog. Het is nog geen 21 januari en tot die tijd bepaalt de regering Obama wat er gebeurt. Ik zit liquide en heb, op aandelen van een paar startups na, geen aandelen meer.
  4. forum rang 7 handyman6 28 november 2016 12:08
    quote:

    Poppenkast schreef op 25 november 2016 19:29:

    Zo lang de Italiaanse verkiezingen niet voorbij zijn, blijft de beurs hangen. Daarna wordt het gezien de polls van de 5 Sterren beweging, kommer en kwel. Tel vervolgens de onzekerheid over de rente verhoging van deFed en je weet dat inmissels de boeken gesloten zijn. De beurs gaat als een nachtkaars uit.
    "Als een nachtkaars uit" ,of zoals ik al maanden zeg: de koers verpietert in de punt van de stijgende 3hoek/rising wedge,rond de 458,om vv omlaag uit te breken richting 425/404.
    H6
  5. [verwijderd] 28 november 2016 13:50
    Short had zeker geen slecht idee geweest. Het mooie met deze strategie is, dat ik nu gewoon in de plus sta. Mochten we enkel calls hebben gebruikt dan was dat nu een fors verlies geweest. Dankzij de turbo's short beperkten we ons risico aan de onderkant en staan we nu dus zelfs netto in de plus.

    Maar inderdaad niet zo'n mooie winst als een overnight short vanaf vrijdag.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links