Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

M7: VerrassING

Transfernieuws, heet van de pers. Magnificent Seven Jorik van den Bos vertrekt bij ING Investment Management. Van den Bos – sinds twee jaar regelmatig te zien op IEX – gaf de laatste zes jaar leiding aan het bijzonder succesvolle ING/Postbank Hoog Dividend Aandelenfonds.

Zijn nieuwe werkgever, vanaf 1 maart 2006, is Kempen & Co. Van den Bos neemt ook de andere twee teamleden, Joris Franssen en Joost de Graaf mee naar Kempen. Jorik, Joris en Joost gaan de large cap-portefeuilles van Kempen beheren.

Van den Bos zegt enthousiast te zijn over de transfer, vooral vanwege de ondernemingsgeest die bij zijn nieuwe werkgever heerst.

Het ligt in de lijn der verwachting dat twee Kempen fondsen,

  • Orange European Largecap Fund en
  • Orange Largecap Fund
    een duidelijke dividendfocus krijgen, onder leiding van het ING-trio.

    Op korte termijn is er nog geen sprake van een Orange Hoog Dividend Fonds. Het is nog niet helemaal zeker dat Van den Bos ook onder Kempen-vlag deel uit blijft maken van de The Magnificent Seven. Als het aan IEX ligt is dat echter zeker het geval.


    De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. Op moment van publicatie had de auteur geen positie in de genoemde aandelen. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw reactie is welkom op redactie@iex.nl.

  • De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

    Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

    Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

     

    Auteur: Redactie IEX

    Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

    Meer over Redactie IEX

    Recente artikelen van Redactie IEX

    1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
    2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
    3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

    Gerelateerd

    Reacties

    3 Posts
    | Omlaag ↓
    1. [verwijderd] 20 januari 2006 11:43
      Van den Bos zegt enthousiast te zijn over de transfer, vooral vanwege de ondernemingsgeest die bij zijn nieuwe werkgever heerst.

      En waarschijnlijk heeft Wiet Pot (de CEO)ook wat aandelen resp. opties in het beloningspakket gestopt, maar we wensen hem veel sukses met de ombouw van de Kempen Funds
    2. Nederdeel 20 januari 2006 11:56
      Fantastisch nieuws voor Kempen! Orange Largecap presteerdert al beter dan de AEX, met vd Bos wordt het potentieel tot outperformance nog groter. In het buitenland (Luxemburg, Frankrijk, Scandinavie) vind je fondsen die een substantiele outperfomance tov hun index maken.
      Gaan we nu dus ook in Amsterdam Zuid zien. Iedere keer als ik over de A10 in zuidelijke richting rij en het Zonnetje van Kempen zie zal ik er aan denken. Eneee, redactie laat vd Bos bij de M7. Kempen en hij verdienen het gehoord te worden en hebben altijd interessante "Haute Finance" expose's.
    3 Posts
    |Omhoog ↑

    Meedoen aan de discussie?

    Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

    Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

    Gesponsorde links