Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Webinar: Turbo TA-coaches tippen favoriete beurskansen

Nog een paar dagen en dan begint de Turbo TA Battle: een speciale thema-editie van de Slimste Belegger. Tijdens deze beleggingscompetitie leert u beter beleggen aan de hand van turbo’s en technische analyse. En wie kan u dat beter leren dan vier van de bekendste technisch analisten van Nederland? 

Bovenstaande technisch analisten nemen u tijdens de Battle bij de hand en voorzien u dagelijks van bruikbare input en concrete handelstips. Vanavond geven zij u vast een voorproefje. 

Meld u aan voor vanavond

Met welke coach durft u de strijd aan? Kijk vanavond naar het Turbo TA-webinar waarbij alle coaches aanwezig zijn en garandeer uzelf van de coach die het best bij u past. Pik daarnaast gelijk enkele favoriete handelskansen van de coaches mee. 

Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Turbo TA Battle? Meld u dan vast aan en ga vanaf maandag 23 mei de Battle om vele mooie prijzen aan. Wie weet wint u wel de hoofdprijs van 5.000 euro! 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 12 mei Hollandse Aandelenavond: Jos Versteeg 6
 2. 06 mei Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
 3. 05 mei Leer in zes weken traden als een professional 2

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. kwast-c 17 mei 2016 18:58
  quote:

  kwast-c schreef op 17 mei 2016 18:07:


  Hoe moet je nu één van deze TA-coaches serieus nemen dan wel hun tips opvolgen er staat niet één portefeuille van deze coaches in de PLUS !!


  De heer Guy Boscart spaant hierbij de kroon met MIN 16,38% ! De heer Edward Loef is een goede tweede met MIN 8,32% !
  Voor de goede orde dit zijn percentages op moment van schrijven!
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare