Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

In het team bij Edward Loef of Nico Bakker?

Oefenweek Turbo TA Battle Slimste Belegger

We zijn live met de oefenweek van de Turbo TA Battle! In de komende dagen kunt u alvast bekend raken met de battle die op maandag 16 mei van start gaat. Tijdens de Turbo TA Battle, een speciale thema-editie van De Slimste Belegger, nemen vier bekende technisch analisten u bij de hand in het leukste beursspel van Nederland!

In dit gratis beleggingsspel, dat loopt tot en met 10 juni, leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in turbo's. Daarnaast staat deze editie volledig in het teken van technische analyse. In dat kader hebben we de hulp ingeschakeld van de volgende technisch analisten: 

U kunt tijdens de battle één van deze vier analisten als uw coach kiezen. U krijgt dan niet alleen dagelijks tips en concrete handelsideeën, maar ook inzicht in de handelsstrategie van uw coach. Extra leuk tijdens deze editie: u mag tussentijds wisselen van coach!

Ook maakt u kans op mooie prijzen. Zo wint de beste speler van de week een Apple Watch en maakt u onder andere kans op de hoofdprijs van 5.000 euro.

Hoewel het spel officieel 16 mei start, kunt u vanaf vandaag al oefenen! Meld u via onderstaande button aan.

Turbo TA-webinar

U kunt zich ook alvast aanmelden voor het Turbo TA-webinar op dinsdagavond 17 mei. Daarin geven alle vier de coaches u inzicht in hun beleggingsstrategie en ontvangt u concrete tips waarmee u tijdens de battle aan de slag kunt. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 06 mei Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
  2. 05 mei Leer in zes weken traden als een professional 2
  3. 04 mei Experts: mei wordt dubbeltje op zijn kant, alle ballen op Shell 8

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare