Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gevaren van een verkopersmarkt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Jos Koets

In 1994 werd Jos Koets meteen in het diepe gegooid bij een assurantiekantoor. In z’n eerste werkweek vond zijn baas het nodig met vakantie te gaan. Daarna heeft hij in de praktijk het assurantievak geleerd. Koets kocht het bedrijf van z’n werkgever. Nu is hij eigenaar van het eenmansbedrijf Assurantiekantoor Groenoord in ...

Meer over Jos Koets

Recente artikelen van Jos Koets

  1. 12 apr De gekte op de woningmarkt is terug 4
  2. 29 mrt Aflossingsvrije hypotheken op de helling 8
  3. 08 mrt Lager energielabel betekent lagere maximale hypotheek, maar er is een addertje 4

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Hendrik Dubbeld 13 november 2015 21:37
    Wat een onsamenhangende en feitelijk onjuiste informatie Jos, ik begrijp niet waarom er een professioneel podium voor jouw schrijfsels beschikbaar is. Dit verbaast mij al jaren, ik moet wel bekennen dat ik de publicaties met genoegen lees. Net als de Prive en Weekend bij de tandarts.
  2. [verwijderd] 15 november 2015 07:26
    Jos u zegt ..... onderhandeling over koopprijs de periode van de ontbindende voorwaarden al goed vast te stellen. Ik heb al talloze keren geschreven dat ik er een groot voorstander van ben om deze periode op minimaal acht weken te zetten.

    U weet niet uw bestaan functie: Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop.
    U doet precies als kamer van koophandel: geen neutrale positie tussen koper en verkoper.
    U discrimineert tussen privaat en zaken rekening of te wel tijdgebonden en onbeperkt vals geld.
    U doet aan verplichten of moeten wat in conflict is met de mogelijkheid om vrij te kunnen kiezen.
    U behandelt ieder als normaal begaafd en straft de laag en hoog met 8 weken.
    Door u eenzijdige positie om met vals geld om te ruilen in echt geld zit u op verkoop prijs 10 keer te hoog. (Dit getal komt ook uit de energie sector, staal, valuta)
    Geld witwassen nu 12% op geld gemaakt op uren werken niet digitale vals geld.
    Dus u eenzijdige positie straft de koper, u heeft niet de kennis van een makelaar om 12% van de verkoop prijs af te bemiddelen voor uw eigen dunk nog de vermogen om prijzen in uren werken te kunnen berekenen.
    U positie is niet als makelaar maar iemand die ver achter aan de verkeerde kant van de Laffercurve beweegt: nl.wikipedia.org/wiki/Laffercurve
    Wilt u als bemiddelaar functioneren neem een neutrale positie van hoeveel geld mag je vervalsen Lees Murray N Rothbard/Misus Institute
    Mugabe van Zimbabwe heeft een velletje wc papier duurder gemaakt dan en velletje dollar.
    Ik betwijfel of u kan schrijven want m'n balpunt heb ik even getest scheurt heel snel het papiertje.
    Ja ik ga dinsdag naar de tandarts en ook betwijfel ik of u op tijd kan leveren.

    U raad u aan om een carrier switch te doen naar de kamer van koop handel, bestel laboratorium apparaten voor de internationale handel, betaal met je eigen geld, stuur dat ding naar mij op en ik betaal jouw over of onder de tafel 12%.
    Wedde je kan niet op tijd leveren.

    Een huis staat niet te koop als het niet verkocht wordt binnen twee weken! Dus u zoekt ruzie.

    Snelle levens ervaringen: neem de taxi, via geld wisselkantoor naar de hoeren, bestudeer hun bemiddeling techniek en kom dan met een artikel.

    Toch heb ik uw artikel heerlijk kunnen lezen van waar het geld niet zit.


  3. [verwijderd] 18 november 2015 11:01
    Wat een grappige en m.i. domme reacties op een gewoon aardig artikel met onderzoekje.
    Volgens mij is een makelaar een slimme kerel die eerst de belangen van zijn opdrachtgever behoort te behartigen. Daarna zijn eigen belangen, en daarna geen enkel ander belang.
    Afijn, eigenlijk zonde van de tijd om op merkwaardige en m.i domme posters te reageren. Wel allen een prettige dag gewenst.
  4. [verwijderd] 19 november 2015 13:32
    Hantronics; dat gebruik dat u dingen kan waarderen tussen 'dom, gewoon, aardig, slim' en ander hebben niet die eigenschappen, en dat u reactievermogen geen tijd heeft; lijkt dat u toch ook eens een keertje met de handen boven de lakens wakker mag worden.

    Dat u onder de lakens een slecht dag goed kan laten doen toveren, helpt met zeer goede contributie tot de discussie. Ik veronderstel u beroep is een keurmeester /judge op een songfestival of slachthuis.

    Handel is vraag en aanbod of andersom. Jos Koets praat over gevaren in de verkoop , dan zekerlijk zijn der ook gevaren in de kopers markt. Contrair of tegenstrijdige denken is heel normaal en Jos was komt eenzijdig over.

    Ik kan niet wachten voor je volgende kwak opinie.

  5. [verwijderd] 19 november 2015 14:49
    @choke Spreekt u geen Nederlands of is uw taalgebruik het gevolg van Google Translate? Hoe dan ook: u bent niet serieus te nemen.

    @Jos: het is duidelijk dat de makelaardij niets geleerd heeft over integriteit bij hun dienstverlening in de afgelopen jaren. De consument is overigens ook nog steeds onwetend als altijd. Weloverwogen, dit keer. Hoop ik...
  6. [verwijderd] 22 november 2015 05:48
    @Schurk31:
    U observatie was krachtig en kort. Hoe groot is uw klantenbestand? Het niet serieus nemen hoe berekend u risico's? Hoe schat u mensen in? Doet u aan zoöfilie? Woont u als een kluizenaar?
    Ik kan niet wachten van de adviezen van U met al uw ervaringen in de samenleving.

  7. [verwijderd] 26 november 2015 15:43
    Hantronics u spreekt onnatuurlijk of geen bio: .........makelaar een slimme kerel die eerst de belangen van zijn opdrachtgever behoort te behartigen. Daarna zijn eigen belangen.....

    Overleven is eerst succesvol zijn met jezelf, dan help ander en dan kindjes maken en kinderen hebben pas recht tot leven na drie jaar oud.

    Bestudeer de Boesman cultuur in Namibia/Botswana, enige veiligheid instructie in beschaafde wereld delen en EHBO. Dan weer wilde apen doen dat ook!

8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links