Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De Slimste in aandelen en indices

De Slimste Belegger-competitie staat deze week in het teken van aandelen en indices. Dus hoe kunt u met een mix van aandelen en indices spreiding aanbrengen in uw portefeuille? Erik Mauritz van BNP Paribas Markets vertelt het in gesprek met IEX. 

Dus bent u benieuwd wat u als beginnend belegger allemaal kunt met turbo's op aandelen en indices en welke strategieën u kunt toepassen? Of heeft u vragen over bijzondere situaties zoals dividend, stoploss of hedgen? Erik Mauritz zal donderdag 8 oktober vanaf 20.00 uur antwoord geven op deze en andere (publieks)vragen. 

Mis het niet en schrijf u vast in

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger 2015, het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in turbo's. 

Nieuw in deze editie is dat u de mogelijkheid heeft een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van €5000! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op slimstebelegger.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 12 mei Hollandse Aandelenavond: Jos Versteeg 6
  2. 06 mei Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
  3. 05 mei Leer in zes weken traden als een professional 2

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare