Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Vraag maar raak: Bakker & Tostrams

TA-webinar met  Nico Bakker én Royce Tostrams: 1 oktober 2015 20 uur

Binnen een week een winst realiseren van ruim 16%? Technisch analist Nico Bakker draait er zijn hand niet voor om als Slimste Belegger-coach. Vanavond tijdens een uitgebreide TA-masterclass geven Nico Bakker en collega-technisch analist Royce Tostrams allebei inzage in hun handelsstrategieën. 

Bent u benieuwd hoe u kunt profiteren van technische analyse en wilt u concrete handelskansen van deze top-TA-specialisten horen? Dan mag u het webinar - dat vanavond begint om 20.00 uur – absoluut niet missen!

Meld u aan voor het webinar.

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 03 jun Hardlopers nemen weer koppositie in
  2. 02 jun Experts: optimisme is weer een beetje terug, maar liefde voor Shell is bekoeld 10
  3. 01 jun Twee derde belegt in crypto

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links