Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Slimste Live: Jim Tehupuring

Slimste Live: Jim Tehupuring

In september gaat hij weer van start: De Slimste Belegger 2015, het beleggingsspel van IEX en BNP Paribas, waarin u wordt uitgedaagd om in een tijdsbestek van vier weken niet alleen de markt, maar ook een paar duizend medespelers te verslaan met een fictieve beleggingsportefeuille.

Dit jaar hebben we er voor gezorgd dat u daar niet helemaal alleen voor staat; u krijgt namelijk de hulp van vijf ervaren beleggingscoaches. Iedere deelnemer kan bij inschrijving - en dat kan nu al - één van die coaches uitkiezen om in het team te komen.

De komende weken presenteren we die coaches op IEX.nl, in de vorm van interviews en online seminars. (U kunt hier al zien wie het zijn, trouwens). We trapten die serie gratis webinars vorige week af met TheDailyTurbo, ofwel technisch analist Nico Bakker.

Donderdagavond 27 augustus is de beurt aan Jim Tehupuring van ProBeleggen, die al eerder als beleggingscoach optrad voor Alex Beleggersbank en RBS. Hij gaat in gesprek met IEX' eigen Arend Jan Kamp over de onstuimige markt van de laatste week en hoe zowel korte- als langetermijnbeleggers in die omstandigheden verliezen kunnen beperken en van nieuwe kansen kunnen profiteren. 

En uiteraard zal hij presenteren welke strategie hij denkt te gaan hanteren in De Slimste Belegger. Kijken dus!

  • Datum: 27 augustus 2015
  • Tijd: 20:00 - 21:00 uur
  • Deelname is gratis
  • Gebruik deze link om u aan te melden

En geen nood, ook als u voor een andere coach kiest, mag u dit online seminar en die van de van de overige vier gratis volgen. (Ziehier de programmering van de andere seminars).

Aanmelden voor dit webinar


Pieter Kort is hoofdredacteur van IEX Media. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Pieter Kort

Pieter is hoofdredacteur van IEX.nl en de overige financiële titels van IEX Media. Volg hem op Twitter: @pieterkort.

Meer over Pieter Kort

Recente artikelen van Pieter Kort

  1. 03 mei Welkom op de vernieuwde voorpagina van IEX.nl
  2. 09 apr Zo leert u succesvol handelen 1
  3. 26 mrt BREKEND: AEX virtueel boven de 700 18

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare