Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuwe beurscrash in de maak?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Pantelis

Nico Pantelis is gediplomeerd beleggingsadviseur. Hij is de oprichter van Slim Beleggen, een gespecialiseerde advieswebsite in de Benelux. Vóór Slim Beleggen was hij werkzaam als financieel analist bij Inside Beleggen en Trends/Cash. Hierna was hij actief als commodity specialist bij KBC Bolero en equity analyst bij KBC Secur...

Meer over Nico Pantelis

Recente artikelen van Nico Pantelis

  1. dec '16 Kanteljaar 4
  2. dec '16 Opvallend koopsignaal 7
  3. nov '16 Verrassend vertrouwen 8

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 augustus 2015 16:35
    quote:

    athena schreef op 25 augustus 2015 15:26:

    Mr Pantelis: van zijn geloof afgevallen. Geen uitvoerig advies meer om goud te kopen? Jarenlang geadviseerd terwijl de prijs alleen maar daalde, en nu bodem bereikt is (haha) geen goud advies?
    Hohoho, goud is toevallig wel aardig omhooggeklauterd, en in euro's behoorlijk prijsvast gebleven. Ik weet ook niet waarom, maar er zijn nog believers zat.
  2. Maan Arkenbosch 25 augustus 2015 20:36
    OP de 1e plaats zijn de Chinese/Aziatische problemen voorlopig niet opgelost. Op de 2e plaats zitten wij nog met Griekenland en de PIGGS/Frankrijk.Op de 3e plaats hebben veel opkomende (zuid Amerikaanse)landen bij een VS renteverhoging problemen met herfinanciering/betaling van hun schuld.Ten 4e.Voorlopig blijven de grondstoffen-landen in mineur en worden armlastig. Ten 5e zullen de hordes gelukzoekers/vluchtelingen in de E.U. voor sociale spanningen/sociale onrust zorgen.Ten 6e zullen de aanslagen/terreurdaden in de E.U. door IS frequenter worden.De Centrale banken zijn door hun 0% rentetarief de regie kwijt. En dan in dit klimaat weer idiote KW verhoudingen? Wat, als er anti E.U. partijen de overhand krijgen? Hoe lang zijn forse werkeloosheid, schulden en grote verschillen in rijk en arm verdraagbaar? Pas op voor het JAPAN ""scenario"". Dat kon wel eens actueel worden.
  3. [verwijderd] 25 augustus 2015 21:52
    @Poppenkast
    Prima omschrijving van de huidige problematiek.
    Wat de opkomst van de anti EU partijen betreft is dat alleen maar toe te juichen ook al valt daarbij het kaf van het koren te scheiden.
    Het wordt tijd dat eens flink aan de EU boom wordt geschud en naar andere wegen van samenwerking wordt gezocht opdat bijvoorbeeld de middenstand meer ruggengraat kan gaan verwerven.
    Decentralisatie is dan ook het sleutelwoord.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links