Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Slimste Belegger Live: Nico Bakker

Slimste Belegger Live: Nico Bakker

In september gaat hij weer van start: De Slimste Belegger 2015, het beleggingsspel van IEX en BNP Paribas, waarin u wordt uitgedaagd om in een tijdsbestek van vier weken niet alleen de markt, maar ook een paar duizend medespelers te verslaan met een fictieve beleggingsportefeuille.

Dit jaar hebben we er voor gezorgd dat u daar niet helemaal alleen voor staat; u krijgt namelijk de hulp van vijf ervaren beleggingscoaches. Iedere deelnemer kan bij inschrijving - en dat kan nu al - één van die coaches uitkiezen om in het team te komen.

De komende weken presenteren we die coaches op IEX.nl, in de vorm van interviews en online seminars. (U kunt hier al zien wie het zijn, trouwens). We trappen die serie gratis webinars komende donderdag al af met niemand minder dan Nico Bakker, ook bekend onder zijn nom de plume TheDailyTurbo.

Nico presenteert in het seminar zijn persoonlijke regels en richtlijnen voor het inrichten van een succesvolle portefeuille, of dat nu een daadwerkelijke portefeuille is of een virtuele, zoals in De Slimste Belegger. 

 

  • Datum: 20 augustus 2015
  • Tijd: 20:00 - 21:00 uur
  • Gebruik deze link om u aan te melden

En geen nood, ook als u voor een andere coach kiest, mag u dit online seminar en die van de van de overige vier gratis volgen. (Ziehier de programmering van de andere seminars).

Aanmelden voor dit webinar


Pieter Kort is hoofdredacteur van IEX Media. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Pieter Kort

Pieter is hoofdredacteur van IEX.nl en de overige financiële titels van IEX Media. Volg hem op Twitter: @pieterkort.

Meer over Pieter Kort

Recente artikelen van Pieter Kort

  1. 03 mei Welkom op de vernieuwde voorpagina van IEX.nl
  2. 09 apr Zo leert u succesvol handelen 1
  3. 26 mrt BREKEND: AEX virtueel boven de 700 18

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare