Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
24 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
knax63
0
het betalings verkeer is van belang, dat er investeringen worden gedaan die wel of niet opbrengen is een andere zaak. risico rendements afwegingen. de spel regles veranderen tijdens het spe is nooit fair, maar soms wel nodig.
omdat betalingen en handels verkeer in een bedrijf zit, mag die niet omvallen. Dat is een juist argument. Dat de staat er aan verdient is ook een opbrengst voor de risico die ze genomen hebben.
yieldcurve
0
Ja ja, mensen, de afgelopen jaren, door velen steevast als crisisjaren betiteld, waren de jaren van de distressed securities en assets waar niemand nog een waarde aan wist toe te kennen, maar waarbij een groot gedeelte van de voorverpakte hypotheken, abs'en, cdo's en noem maar op, gewoon op uitgifteprijs zijn afgelost. Leuk om te zien dat zelfs de staat hier een graantje van heeft meegepikt. En wat voor de staat geldt, zal zeker voor menig IEX forum lid gelden.
FORT1944
0
ABN/AMRO mooi verhaal na de overname door RBS/FORTIS enz.. , maar deze aandeelhouder blijven met de kater zitten na WOUTER zijn optreden en nu maar lezen van z'n goeie zet , denk je echt dat de aandeelhouders dat al vergeten zijn ?
24 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Sander Stortenbeek

Aandelen! Nederlandse aandelen, welteverstaan. Sander Stortenbeek (onder andere ex-Rabobank, NIB Capital Bank, FBS Bankiers en SNS Securities) is een gepassioneerde fundamentele beleggingsadviseur,...

Meer over Sander Stortenbeek

Recente columns van Sander Stortenbeek

 1. mrt '15 Refresco IPO 1
 2. feb '15 Staat verdient aan crisis 24
 3. feb '15 ABN Amro versus ING 7

Gerelateerde instrumenten

 1. Aegon 3,711 17:36
  -0,041
  -1,09%
 2. ING Groep 10,052 17:39
  +0,026
  +0,26%