Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

9% rendement met ING

9% rendement met ING

Er gebeurt helemaal niks op het Damrak. U bent er ook niet, u mist niks. Maar voor wie er wel is en zeeën van tijd heeft om duimen te draaien is het vandaag een uitgelezen dagje om weer eens te kijken naar - bestaan ze nog? Ja, ze bestaan nog - garantieproducten. Marcel Tak legt er vandaag drie langs zijn Zandvoortse duimstok.

U vindt ze hier. En hier. En hier.

Die laatste vindt u het leukst. Beetje spelen met hobbyaandeel ING. En u kunt er 9% per jaar mee binnenharken, als alles meezit. Bijvoorbeeld wanneer de koers van ING niet echt van de grond komt. Of beter nog, de komende 3,5 jaar iets wegzakt. Lekker voortkabbelen. Vals plat naar beneden en dan 3,5x 9% binnen harken. Zeg nou zelf, er zijn minder rendabele feestdagen geweest.  

 


Peter van Kleef was tot en met 2014 hoofdredacteur van IEXProfs. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Peter van Kleef

Peter van Kleef was tot en met 2014 hoofdredacteur van IEXProfs. Hij is sinds 2001 actief in de financiële journalistiek met een uitgebreid freelance-verleden en een lange geschiedenis bij IEX. Hij is ook de bedenker en samensteller van de IEX Fonds 40 en de IEX Defensieve 30. Sinds 2015 is Van Kleef chief editor Investment ...

Meer over Peter van Kleef

Recente artikelen van Peter van Kleef

  1. dec '14 2015: Aandelen gaan weer vlammen 1
  2. dec '14 85% underperformers blabla 5
  3. nov '14 Polarisatie en plaatjesterroristen 8

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 mei 2014 17:11
    Wel even erbij melden dat je DE HELE INLEG KWIJT KUNT RAKEN !!!

    Dit is géén garantieproduct terwijl Peter van Kleef die term wel gebruikt. "bestaan ze nog? Ja, ze bestaan nog - garantieproducten. Marcel Tak legt er vandaag drie langs zijn Zandvoortse duimstok."

    De recensie van Marcel is heel duidelijk, bij alle drie producten nog wel: "Hoofdsomgarantie: geen"

    Het verhaal van Peter van Kleef is inderdaad 100% uit de duim gezogen. Ik neem aan dat hij niet met opzet alle regels en wetten over beleggingsvoorlichting aan zijn laars lapt door garantie te beloven daar waar er helemaal geen garantie is, maar hoe dan ook pure misleiding. Jammer.

    Ik neem aan dat dit héél snel wordt gecorrigeerd en dit artikel verdwijnt?
  2. Huppeldepepup 30 mei 2014 14:43
    Als je ieder kwartaal wat call's schrijft op je ING-stukken en de koers doet hetzelfde als de hier gedroomde koersontwikkeling. Zeg maar ongeveer niks. Dan maak je een veel beter rendement. Leg je de uitoefenprijs van je call's wat boven de huidige koers en schrijf je ook nog wat put's onder de huidige koers erbij, dan verveelvoudigt je rendement. Risico beperkter dan in de beschreven constructies en rendement hoger. Waarom moeten we steeds van die kant en klare producten kopen? Om de bank te spekken soms? Wat een kolder. Denk zelf na en doe zelf. Word je beter van.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links