Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

After Hours: Netflix vliegt

After Hours: Netflix vliegt

De koers opent +14% op nu al 25% van de omzet vandaag!

Bier? Vink? Chips? Vink. Netflix! Kom maar op met die KW4-cijfers! Eerlijk zeggen, wie van u zitten allemaal met een turbootje, sprintertje of speedertje met hóge hefboom op schoot kaarsjes te branden dat d emarkt uw kant uit komt? Nodig, want Netflix vliegt altijd op KW-cijfers. Maar welke kant op?

Eerst de brede markt. Kant noch wal, zou ik het willen samenvatten, maar misschien ziet u nog wel iets spannends. Daarom schreef ik ook geen slotcall rond 18:00 uur. Als er echt niet veel te doen of te melden is, ga ik mezelf niet afbeulen om nog een stukje te maken. Content zat ook vandaag.

OK, Wall Street. Onder EUR/USD ziet u achtereenvolgens weer de future op de Bund, AEX, DAX, Eurostoxx 50, S&P 500 en de Nasdaq 100.

 

 

Netflix en eBay

Nabeurs Wall Street zijn er dus KW4-cijfers van Netflix, maar ook eBay en nog wat mindere goden. eBay is trouwens al lang geen market mover meer, maar vooruit. Ho, het fonds opent 10% hoger! Aandeleninkopp van 5 miljard dollar en superbelegger Carl Icahn bemoeit zich intussen als activistische aandeelhouder met deze hut.

Wordt het cijferseizoen toch nog leuk? We kunnen op de beurs wel wat positieve cijfer-input gebruiken. Oh wacht, brekend: Icahn wil eBay opbreken:

Goed, onder de linkjes komt u op de koersenpagina uit met de koers After Hours.

  • eBay: revenue $4.53BN vs Exp. $4.55BN, and guides lower $0.65-$0.67, Exp.$0.72 (Zero Hedge)
  • Netflix: earnings of 79 cents per share on revenue of $1.18 billion for the fourth quarter of the year. Analysts had expected earnings per share of 66 cents on sales of $1.17 billion (CNBC)

Snel uitleg: After Hours is de officieuze handel nabeurs, mara de omzetten mogen er vaak zijn. Niet alleen professionals, maar ook hardcore particulieren doen gezellig mee in deze vaak Sturm & Drang handel. Het kan héél hard gaan. Vorige cijferrondje daalde Facebook in drie koerstikken van +10% naar -10% ofzo.

Vraag uw broker als het bij u ook jeukt om aan dez ehandel deel te nemen. Ik wens u veel plezier en succes en blijf die koersen verversen, want draaien en keren is dé specialiteit van de handel After Hours.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 januari 2014 13:36
    quote:

    dct schreef op 23 januari 2014 10:02:

    Ik ik ik.........

    Heb de kortste 350 310 strangle geschreven en de eerstvolgende gekocht. Geinvesteerd 2,65 per strangle. Niet mijn ideale scenario dus nu, maar nog niet alle kansen verkeken. Als we een beetje richting de 350 zouden kunnen gaan voor het weekend is er nog hoop....
    Ik had ook puts, maar ook ver OTM, dus vanmiddag maar even kijken wat er precies uitkomt. Wellicht laat ik ze nog even staan, kan best zijn dat het positieve sentiment rond Netflix nog wel een paar weken doorgaat.

    Succes ook met je Strangle en de expiratie duurt nog een week of 4.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links