Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Adobe's Apps

Adobe's Apps

Marktleider in digitale grafische vormgeving Adobe Systems gaat de cloud in. De verkoop van traditionele softwarelicenties en geïnstalleerde pakketten maken plaats voor verkoop van software via de cloud.

De markt van creatieve software heeft nog altijd goede groeivooruitzichten. Creatieve professionals geven namelijk vaak de voorkeur aan de tools van Adobe en veel van deze producten zijn uitgegroeid tot de standaard. Dit geeft het concern een sterke prijszettingsmacht.

Momenteel zit Adobe dus midden in de transformatie van het bedrijfsmodel naar de cloud. Als Adobe deze transitiefase zonder kleerscheuren overleeft (wat de meeste analisten verwachten) en de verwachte omzetgroei realiseert in de komende jaren, kan de koers doorstijgen tot 100 dollar.

App-universum

Bovendien stapt Adobe in het app-universum. Adobe lanceerde eind vorig jaar nieuwe mobiele marketingdiensten met veelbelovende mogelijkheden voor mobiele applicaties. Bedrijven kunnen hiermee hun marketingactiviteiten meer specifiek op app-gebruikers richten en persoonlijker maken.

Interessant, omdat Adobe heeft onderzocht dat mobiele gebruikers vier keer zoveel tijd aan hun apps besteden dan dat ze surfen op het web.

Lees hier de hele analyse van Wim Zwanenburg.


Wim Zwanenburg is beleggingsstrateeg bij Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer N.V.. De beloning van Zwanenburg staat direct noch indirect in relatie tot de aanbevelingen in deze publicatie. Deze publicatie is niet bedoeld als (individueel) beleggingsadvies noch als een uitnodiging of een aanbod effecten of andere financiële instrumenten te kopen of te verkopen. De besproken aandelen kunnen voorkomen in de portefeuilles van cliënten van Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer N.V.. Een ieder die informatie uit deze publicatie ten grondslag legt aan aan- en verkooptransacties in financiële instrumenten, doet dat op eigen risico. Klik hier voor de uitgebreide disclaimer.

Gerelateerd

Adobe

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
!@#$!@!
0
kolenboer
0
Adobe is met afstand de grootste monopolist ter wereld en ze mogen en maken daar schaamteloos misbruik van. Daar was Microsoft in zijn goede jaren niks bij. Ronduit schandalig is het dat dit mag. Er is geen enkel alternatief voor Adobe en als die er komt nemen ze het gewoon over. Ik snap niet dat ze daar niks aan doen.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Wim Zwanenburg

Volgen
 
Klik hier om dit lid te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van zijn/haar activiteit op IEX.nl.

Wim Zwanenburg is beleggingstrateeg bij Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer N.V.. Na zijn studie Economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam was hij enkele jaren werkzaam in diverse beleggingsf...

Meer over Wim Zwanenburg

Recente columns van Wim Zwanenburg

  1. okt '15 Googelen met Alphabet
  2. okt '15 Hello hightech Barbie 1
  3. jul '15 Liever PayPal dan eBay 2

Gesponsorde links