Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Liberty Ziggo?!

Liberty Ziggo?!

Gerucht!

Liberty Global probeert nogmaals Ziggo in te lijven. Het concern bevestigt nu dat het in gesprek is met Liberty Global over een mogelijk bod. Het meldt daarbij dat er geen zekerheid is dat de partijen daadwerkelijk tot een overeenkomst komen.

Een paar minuten eerder vandaag berichtte Bloomberg dat Liberty Global een nieuw bod op Ziggo zou voorbereiden. Een bod Ziggo zou zelfs nog vóór het einde van het 2013 al aangekondigd kunnen worden, aldus ingewijden tegen Bloomberg.

Er wordt geen potentiele overnameprijs genoemd en de mogelijkheid is nog steeds aanwezig dat Liberty Global van het bod afziet, aldus de bronnen. Het aandeel Ziggo sprong in ieder geval naar een all time high van 33.975 euro. Het staat nu weer iets onder 33 euro.

Liberty Global zou in oktober al een poging hebben gedaan om Ziggo in te lijven. Ziggo achtte het bod te laag en wees het af. Het is echter niet bekend wat Liberty toen voor Ziggo wilde betalen. Het gerucht was dat er een deel in Liberty Global aandelen zou worden betaald.

Consolidation lijkt volgend jaar Selfie te kunnen opvolgen als woord van het jaar...


(fullscreen)

Christopher Ho is werkzaam als research analist bij AFS Group. Hij heeft geen posities in de in deze column genoemde waarden en de informatie bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Christopher Ho en AFS Group zijn niet aansprakelijk voor schade die op enigerlei wijze kan voortvloeien uit het gebruik van deze column.

Gerelateerd

Liberty Global plc

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Christopher Ho

Een van de jongsten op IEX, maar niet de groenste! Beweegt er op het Damrak een aandeel, of valt er iets te melden over een fonds: er is weinig dat Christopher (bouwjaar 1988) van AFS ontgaat. Hij ...

Meer over Christopher Ho

Recente columns van Christopher Ho

  1. mrt '15 Shell en het keuzedividend 1
  2. feb '15 KPN & Altice: 1+1=...? 5
  3. jan '15 ASML à 62,59 euro?! 17

Gerelateerde instrumenten

  1. Liberty Global plc 21,240 29 mei
    +0,120
    +0,57%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare