Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lekker veel reuring!

Als ik de ING research van vanmorgen voorbeurs er bij pak kom ik een heel eind. U ziet onder meer Fugro, SBM Offshore, Imtech, Ordina en vooral ICT Automatisering wild bewegen. Zijpaadje, maar u bent vast geïnteresseerd. Laat ik beginnen met wat ING schrijft over Aegon:

 

Vrijdag gaf het Italiaanse Saipem voor de tweede keer dit jaar een mama mia gillende winstwaarschuwing af en dat laat peers Fugro en SBM Offshore niet onberoerd vandaag. Het regent intussen downgrades voor Sampem, maar analisten kijken ook opnieuw naar Fugro en SBM Offshore.

ABM Financial News (geen link): "Kepler Cheuvreux heeft het advies voor SBM Offshore verlaagd van Houden naar Reduceren. Volgens analist Andre Mulder, die het koersdoel nog wel verhoogde van 9,00 naar 10,00 euro, zit er een neerwaarts risico van 25 procent in de koers van SBM Offshore."

Dit knip ik uit de ING research van vanmorgen:

 

Dan het DPA Flex en ICT Automatisering verhaal en wat volgens ING Ordina en USG People (!) daar mee te doen hebben. ABM Financial News (geen link) meldt: "De combinatie DPA Group en ICT Automatisering snijdt hout, zowel strategisch als financieel. Dit meent analist Johan van den Hooven van SNS Securities."

Anton Reijinga van Dow Jones weet:

ING schrijft:

 

Ik ben nou toch bezig, dit meldt KBC Research over Imtech:


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links