Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?
IEX Beleggingsideeën

Bank Vontobel Europe AG

De Vontobel Groep is een internationaal actieve Zwitserse private banking-organisatie, gespecialiseerd in vermogensbeheer voor gerenommeerde particuliere en institutionele klanten. De kerncompetenties van de Groep liggen op het gebied van private banking, investment banking en vermogensbeheer. Dit alles in het belang van haar klanten en samenwerkingpartners op elk onderdeel van vermogensbeheer. De investment banking-divisie van de Groep concentreert zich op op de creatie, distributie en market making van derivaten en gestructureerde producten.

Onze adviseurs en productexperts hebben vele jaren ervaring en onderscheiden zich door hun kundigheid en ervaring op de markt voor gestructureerde producten. We onderscheiden onszelf met onze diepgaande expertise bij het creëren en distribueren van gestructureerde producten en het onderhouden van een markt daarin. We kunnen u hoogwaardige oplossingen aanbieden in combinatie met een topservice.

We vinden het belangrijk om een grote variatie aan gestructureerde producten aan te bieden, maar we weten dat spreiding over alle beleggingscategorieën essentieel is voor het succes van beleggingen. Daarom volgen we een geïntegreerde productbenadering en bieden we structured products voor alle beleggingscategorieën. We zetten onze visie op aandelen, rentes, valuta, grondstoffen en obligaties om in actie op een specifieke manier. Efficiënte processen stellen ons in staat om een hoge productkwaliteit te handhaven en klantwensen snel en adequaat uit te voeren.

Turbulente tijden maken duidelijk hoe cruciaal een informatievoorsprong kan zijn. Daarom hechten we groot belang aan transparantie en ontwikkelen we onze productportal continu door.

Onze beleggingsideeën

Investeringsidee: ArcelorMittal

Door Bank Vontobel Europe AG op dinsdag 23 februari 2021

ArcelorMittal ziet winstgevendheid significant verbeteren.

AEX-index weer op oude niveau boven de 600-puntengrens

Door Bank Vontobel Europe AG op woensdag 23 december 2020

Wat mogen beleggers in 2021 verwachten van de Amsterdamse hoofdgraadmeter?

ING moet zuiniger omgaan met investeringen en reserves

Door Bank Vontobel Europe AG op dinsdag 8 december 2020

De bank kampt met flinke tegenslagen en kondigde bezuinigingen aan waar beleggers gunstig op reageerden.

Peloton Interactive profiteert van sluiting Amerikaanse s...

Door Bank Vontobel Europe AG op dinsdag 24 november 2020

Fitnessaparaten voor thuis en een abonnementsmodel voor lessen op afstand leggen het bedrijf geen windeieren.


De producten voor de Nederlandse markt worden uitgegeven door Vontobel Financial Products GmbH, Frankfurt, en zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam. De vestiging van Bank Vontobel Europe AG in Frankfurt opereert als marketmaker en voorziet in bied-en laatprijzen, één en ander afhankelijk van reguliere marktomstandigheden. Een van de doelen van dergelijke marketmaking is het bieden van faire spreads. We streven er continu naar om actuele bied-en laatprijzen beschikbaar te hebben voor het genereren van liquiditeit voor onze producten. Ons doel is uw portfolio bij normale marktomstandigheden snel en efficient te laten herschikken. Bank Vontobel Europe AG treedt op als garantiepartij van de uitgegeven producten.

Het moederbedrijf van de Groep, Vontobel Holding AG, Zürich, Zwitserland, beschikt over een langetermijnrating (rating van schuldpapier) van A3 van Moody’s. Met een BIS tier 1 capital ratio van 19% (per 31 december 2016) is Vontobel zeer ruim gekapitaliseerd. Dit onderstreept onze risicobewuste bedrijfsvoering. Vontobel voldoet nu al aan de strikte kapitaalseisen die Basel III oplegt.

Vontobel Group

De Vontobel Groep:

  • heeft langjarige ervaring en continuïteit
  • biedt robuustheid en betrouwbaarheid
  • productkwaliteit komt terug in productstrategie en efficiency
  • geeft om transparantie

> Factor Matrix

> Producten van Vontobel

Contactgegevens

Bank Vontobel Europe AG
Niederlassung Frankfurt am Main
Bockenheimer Landstrasse 24
60323 Frankfurt am Main
Tel: 08000 228413
Email: beursproducten@vontobel.com
Website: beursproducten.vontobel.com

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare