Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Rendementen tot +39,5%

Bovengemiddelde groei, bovengemiddeld rendement
Trend Online Gaming

10,40% *

Wanneer je als belegger de kans op bovengemiddelde rendementen zo groot mogelijk wil maken, is het verstandig op zoek te gaan naar groei. Want groei en rendement gaan meestal hand in hand.

Een aantal van de sterkst groeiende sectoren ter wereld zijn bijvoorbeeld social media en online gaming. Sectoren als robotica, 3D-printing en het Internet of Things, ook wel IoT genoemd, groeien eveneens bovengemiddeld.

Maar ook bij duurzame energie, medische apparaten en biotech zie je veel groei. Dat maakt ze dus heel interessant voor beleggers.

Bovengemiddelde rendementen

Leidt die bovengemiddelde groei nou inderdaad tot bovengemiddelde rendementen? Jazeker!

Neem online gaming, dat is een sector die echt groeit als kool. Dat zie je terug in het rendement van de Trend Online Gaming, een selectie van ’s werelds belangrijkste online gamingbedrijven. De afgelopen twaalf maanden was het rendement +39,5%.

Social Media, nog zo’n sector met heel hoge groeicijfers. Het rendement van de Trend Social Media, ook weer over de laatste twaalf maanden: +36,6%. En de Trend Robotica boekte een rendement van +35,6% over diezelfde twaalf maanden.

Op Trend Invest vindt u een overzicht van de rendementen van alle veertien Trends.

Groeiverwachtingen blijven hoog

De groeiverwachtingen – van gerenommeerde onderzoeksbureaus als McKinsey – voor deze sectoren blijven ook de komende jaren heel hoog. Volop uitzicht dus ook de komende jaren op bovengemiddelde rendementen.

Zelf aan het roer

Met de Trend selecties van aandelen, kunt u makkelijk beleggen in deze groeisectoren. U ziet precies in welke aandelen u belegt en hoe het rendement zich ontwikkelt. Transparant en effectief.

En u staat zelf aan het roer. Terwijl u wel het gemak heeft dat de selectie van de aandelen en de updates door Trend Invest worden gedaan, indien u dat wenst. Het openen van een rekening kost niet meer dan enkele minuten.

Meer Beleggingsideeën van Trend Invest

Deze beleggingsaanbevelingen zijn opgesteld door Robert Schuckink Kool. De heer Schuckink Kool heeft op het moment van publicatie geen eigen positie in de besproken fondsen. Overige meldingen inzake de Wet Marktmisbruik kunt u hier vinden.

** Het rendement in het rendementsblok is berekend vanaf de vorige beursdag tot een jaar geleden op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op de website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.


Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links