Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label
Veilige vastgoedfinancieringen met een uitstekend rendement

Veilige vastgoedfinancieringen met een uitstekend rendement

Voor wie €100.000 of meer wil inleggen met een veel beter rendement dan een spaarrekening, maar ook veiligheid zoekt en zich het liefst zo weinig mogelijk met zijn investering wil bezighouden, zijn er de vastgoedfinancieringen van Briqwise.

Briqwise is een online-platform waar investeerders en ondernemers elkaar ontmoeten. Als investeerder leen je geld aan een ondernemer die zijn bedrijf wil versterken en laten groeien. Het vastgoed dient als onderpand. Briqwise biedt gevarieerd vastgoed ter financiering aan, waarin je alleen of ook met anderen kunt investeren.

Gouden formule

Het is een gouden formule: via Briqwise ontvang je als investeerder een gegarandeerde maandelijks uitgekeerde rente. De hoogte hiervan hangt af van het vastgoed dat je kiest, maar ligt meestal tegen de 6% per jaar. Dat heeft de ondernemer ervoor over, omdat hij met zijn bedrijfsactiviteiten meer winst denkt te zullen maken.

Door de onderpandconstructie is de investering erg veilig. Mocht het bedrijfspand in een extreem geval per executie worden verkocht, dan heb je als investeerder altijd het eerste recht van hypotheek op je eigen naam staan, en de leensom is altijd een stuk lager dan de waarde van het vastgoed.

Maar zo ver komt het eigenlijk nooit. Briqwise financiert alleen betrouwbare ondernemers met vet op de botten. Mochten er bij een ondernemer toch problemen zijn met de betaling van rente en eventuele aflossing, dan merk je daar als investeerder niets van, omdat Briqwise voor gegarandeerde maandbetalingen zorgt. Daarvoor hebben ze voldoende buffers opgebouwd.

Transparant en zorgvuldig

Briqwise werkt zorgvuldig en transparant via internet. Dat betekent lean en mean, en dat drukt de kosten.

Maar Briqwise wordt er niet onpersoonlijk van: financieren blijft mensenwerk en dat merk je. Het team zet zich in om met zijn investeerders en ondernemers in een goede sfeer samen te werken en de financiering tot stand te brengen.

En als die eenmaal rond is, dan regelen ze echt alles voor je. Zelfs als een investeerder van zijn lening af wil, helpen ze hem in de zoektocht naar een vervanger.

Spreiding

Bij Briqwise is spreiding niet echt aan de orde. Je investeert weliswaar maar in één of enkele objecten, maar de rente is vast en het risico minimaal. Bovendien beleggen de meeste investeerders niet alleen in Briqwise, maar hebben ze daarnaast een portefeuille met aandelen, obligaties en vastgoed. In dat geval draagt Briqwise juist uitstekend aan de spreiding van hun investeringen bij!

Affectie met ondernemers

Door de persoonlijke benadering van Briqwise zou je kunnen spreken van een typische Briqwise-belegger. Het grootste deel van de investeerders is zelf ondernemer geweest, kent de ins en outs, en vindt het prettig om andere ondernemers te helpen. Dat geeft een extra, persoonlijke dimensie aan een vastgoedfinanciering.

Meer informatie over Briqwise vindt u hier.

Briqwise biedt investeerders en ondernemers de next step in vastgoedfinanciering.