Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: NN Group klaar voor rally

TA: NN Group klaar voor rally

Kortetermijnspelers speuren het Damrak af, op zoek naar kansen en bedreigingen om als zodanig hun rendement op de beleggingsportefeuille op te krikken. Mijn NBTrade Indicator kan hierbij assisteren als het gaat om korte termijn koopkansen.

Zo wordt er momenteel een koopkans aangereikt op de dagchart van de NN Group. Ik zal de verwachte route voor u duiden.

Vervolg uptrend

Eerst even de charttechnische bevindingen, die aangeven dat er sprake is van een positieve ondertoon, omdat een proces van hogere toppen en hogere bodems zichtbaar is. Ik heb ter ondersteuning een stijgingskanaal ingetekend. Dit kanaal indiceert steun op krap 37 en een haalbaar koersdoel van 40.

Deze verwachte rally wordt ondersteund door de swingteller die op +2 staat en de RSI die netjes boven de 50-lijn noteert. Anders gezegd, de Up status op het Dashboard is valide, hetgeen de bulls kan stimuleren richting het noorden op te stomen en daarmee de korte termijn trend te vervolgen.

Een beweging van 37 naar 40, dat is vooralsnog de verwachte route.

Groene NBTrade Indicator

Tot slot een blik op de NBTrade Indicator die op moment van schrijven een groene kleur aangeeft en dat impliceert een stijgingstendens. Het is nog niet overtuigend, maar dat maakt deze propositie wel spannend.

Mocht de opleving tegenvallen en vanaf maandag kleurt de indicator toch weer blauw, dan vervagen de positieve vooruitzichten enigszins. Maar de koers moet onder uit het stijgingskanaal vallen om de bullenparade definitief af te breken.

NN Group Turbo Long van BNP Paribas Markets.

NN Group Turbo short van BNP Paribas Markets.

AF

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas ›