Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

KPN vervolgt zijn trend

KPN vervolgt zijn trend

De stemming blijft opperbest op menig aandelenveld. Er zijn nog steeds koopkansen voor actieve beleggers.

Koopkansen in de richting van de uptrend hebben daarbij veelal de beste scoringskans. Dit is thans het geval op de dagchart van KPN. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Positieve trendfase

klik om te vergroten

Op de dagchart is duidelijk zichtbaar dat een positieve trendfase valide is. Zo is er sprake van een serie hogere toppen en hogere bodems en staan alle objectieve metingen in de plus.

Ik zet alles op een rijtje. Een witte candle boven de SMA-lijn, swingteller op een +1-stand, steun op de 50% Fibolijn, een opverende RSI boven de 50-lijn en een verse groene stand op de swingtrader. Maar liefst vijf indicaties die wijzen in de richting van de bulls.

Krijtstrepen

Goed, de bulls hebben de meeste troefkaarten. Hoe gaan ze die uitspelen? Ze moeten in ieder geval zorgen voor witte candles en een doortellende swingteller met de eerste steungrens rond €2,71, gelijk aan de genoemde 50% Fibolijn.

Boven in het veld ligt €2,81+ als eerste rode streep. Daar kan de koers naartoe, met daarna €2,88+ als haalbaar koersdoel, gelijk aan de 2e rode streep op de weekkaart (niet zichtbaar). Dus een leuk ritje tussen €2,71 en €2,81 in eerste instantie.

Coaching

De chart herbergt een koopkans voor trendvolgende beleggers. Zij kunnen profiteren van de verwachte rally met een BNP Paribas Turbo Long met stop loss op €2,547 met hefboom 7+, de eerste Turbo Long in het BNP-rijtje KPN-turbo’s.

Een ruime stop en uitdagende hefboom, maar dat mag in geval van een duidelijke trendpropositie.


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links